BONK yakım işlemlerinden sonra daha çok büyüyebilecek mi?

BONK yakım işlemlerinden sonra daha çok büyüyebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana tabanında ortaya çıkan kripto para birimi, 2023 yılının başlarında önemli bir performans gösterdi. Solana merkezli meme coin sansasyonu Bonk, haftanın büyük bölümünde yaşanan istikrarsız fiyat trendinin ardından bugün fiyatında yavaş yavaş bir toparlanma görüyor. 

Devam eden yükseliş fiyatının tersine çevrilmesi, BONK ekibi tarafından Twitter tanıtıcısı aracılığıyla paylaşılan olumlu güncellemeye beraber izlenebilir. Özellikle de yakım konusunda öne çıkmak isteyen meme coin, fiyatında yeniden hareketlilik istiyor.

Bonk’a göre, token yakma olayı, Ethereum (ETH) ile karşılaştırıldığında meme coin’in deflasyonist eğilimlerini belirlemede bir etkiye sahip olmaya başlıyor.

BONK, deflasyonist bir ortamda

Ethereum’un geçen yıl Ağustos 2021’de London hard fork’un veya EIP 1559’un etkinleştirilmesiyle tam gelişmiş bir deflasyonist varlık haline gelmişti. Bu durumun daha fazlası meme coin içinde geçerli olduğunu söyleyebiliriz.

BONK’un yanma oranıyla, meme coin şu anda Ethereum’dan 200 kat daha fazla deflasyonist. BONK’un merakla beklenen Solana Phone aracılığıyla yakılabileceğine dair daha önce paylaşılan bir güncelleme olsa da, meme coin Twitter’da toplam arzında daha da agresif bir deflasyona yol açmak için çok daha fazla yanan yardımcı program eklediğini doğruladı.

Bonk şu anda, bu hafta fiyat değerinin %31’inden fazlasını kaybetti. Yılın başından beri ise büyük bir geri çekilmeye maruz kaldı. Meme coin şimdi daha sakin bir iyileşme içinde görünüyor. Son 24 saatte %2,15 artışla 0,000001152$’da el değiştiriyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin