Boğalar bu metaverse coin'de trendi tersine çevirebilir! Yükseliş umutları canlı
Boğalar bu metaverse coin'de trendi tersine çevirebilir! Yükseliş umutları canlı

Boğalar bu metaverse coin’de trendi tersine çevirebilir! Yükseliş umutları canlı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yedi haftadan fazla bir süredir SAND, 2,7 ile 4,8 dolar arasında değişen bir aralık buldu. Böylece, boğalar 4 saatlik grafikte yükselen bir takoza işaret ederken 2,7 dolar seviyesinden güçlü bir toparlanma sağladı. Bundan sonra boğalar, bu seviyede bir dirençle karşılaşmadan önce fiyatı 3,6 dolar işaretini test etmek için yönlendirebilir. Bu seviyenin altında bir kapanış, boğalar direnci kırmaya çalışmadan önce 3,5 dolar bölgesinin test edilmesine neden olabilir. Yazım sırasında, SAND 3,57 dolardan işlem görüyor.

SAND 4 saatlik grafik

Önceki yükseliş trendi, altcoin 4,8 dolarlık dirence dokunduğundan olağanüstü kazançlar gördü. Bununla birlikte, boğalar hakimiyeti kaybedince, uzun vadeli 2,7-2,8 dolar destek aralığına doğru bir düşüş yaşandı.

Bu arada SAND, 24 Şubat’ta bir ayın en düşük seviyesine düştüğü için (9 Şubat’tan itibaren) %45,7 düşüş kaydetti. O zamandan beri SAND, alt kanalını kırdı ancak geçen haftaya kadar güçlü bir ralli bulmakta zorlandı. Altcoin, 20/50/200 EMA’sının üzerinde kapandığı için son iki hafta içinde %34,2’lik bir artış gördü.

Şimdi, mevcut satın alma çılgınlığı SAND’ın 3,6 dolarlık direnci test etmesine yardımcı olacak. Ayılar onu bir aydan uzun süredir savunduğu için, oradan olası bir geri dönüş, 20 EMA’sının (kırmızı) test edilmesini sağlayabilir. Bunun altındaki herhangi bir düşüş, trendin tersine çevirebilir. Son olarak, 3,6 doların üzerinde bir kapanış, 3,9-4 dolar bölgesine doğru toparlanma kapılarını açacak.

Etkileyici bir toparlanmanın ardından RSI, kendisini dengenin üzerinde konumlandırdı ve alıcıları destekledi. 59 seviyesinin üzerindeki son kapanış, onu 66 seviyesinin olası bir testi için hazırladı. Bu seviyeden bir geri dönüş, devam eden yükselişten önce SAND için kısa vadeli bir gerileme görebilir.

Ayrıca, son zamanlarda fiyat hareketi daha yüksek zirvelere işaret ederken, OBV mevcut direnç noktasını korudu.

SAND fiyatını ne bekliyor?

Geri dönüş paterni ve daha düz OBV zirveleri göz önüne alındığında, 3,4 dolarlık bölgeye doğru bir gerileme olabilir. Ancak 50 EMA’nın 200 EMA’nın üzerine çıkmasıyla SAND yükselişine devam edebilir. Ve önümüzdeki günlerde kademeli olarak 4 dolarlık işarete adım atmayı hedefliyor.

Ayrıca, altcoin, lider kripto para ile 30 günlük şaşırtıcı bir korelasyonu paylaşıyor. Bu nedenle, Bitcoin’in hareketini takip etmek, bu teknik faktörleri tamamlamak için hayati önem taşır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin