featured

Boğalar bu altcoin’i gündemde tutmaya devam ediyor! Yeni bir ralli kapıda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chiliz (CHZ) fiyatı, alçalan direnç çizgisinden koparak yukarı yönlü hareketini doğruladı. Altcoin’in kısa vadede artışı hız kazanabilir.

CHZ, 23 Eylül’de 0,28 dolara ulaşmasının ardından azalan bir direnç çizgisinin altına düşmüştü. Bu hareket sonucunda fiyat 0,16 dolara kadar geriledi.

Hemen ardından bir sıçrama yaşandı ve uzun bir alt fitil oluştu. Böylece 0,618 Fib geri çekilme seviyesi destek olarak doğrulandı.

21 Ekim’de altcoin’in fiyatı azalan direnç çizgisinden çıktı. Kırılma hâlâ devam ediyor. 3 Kasım’da 0,25 dolar ile en yüksek seviyeye ulaşıldı. Bu dönemde, CHZ 0,22 dolarda bulunan direnç noktasının üzerine çıktı. Şu anda 0,24 dolarda bulunan 0,618 Fib direncinin üzerine çıkmaya çalışıyor.

CHZ altcoin grafik

Koparmanın gücü günlük RSI tarafından destekleniyor. Gösterge, düşüş eğilimi çizgisinden ayrıldı ve şu anda 50 işaretinin üzerinde.

Sonuç olarak en olası fiyat tahmini, 0,22 dolarlık alanın destek olarak doğrulanması ve ardından yukarı yönlü hareketin devam etmesidir.

%100 artış mı?

Fiyat hareketiyle uyumlu olarak, dalga sayısı da yükselişte. Yukarıda özetlenen yapı ve yükseliş okumaları nedeniyle, CHZ fiyatı uzun vadeli beş dalga yukarı hareketinin üçüncü dalgasında görünüyor. Alt dalga sayısı siyah olarak verilir ve bu da altcoin fiyatının üçüncü alt dalgada olduğunu gösterir.

Birinci ve üçüncü dalgalara 1: 1 oranı vermek, 0,35 dolarlık bir yüksek seviyenin test edilmesine yol açacaktır. Üçüncü dalga uzar ve 1:61 oranına ulaşırsa, bu 0,46 doların test edilmesine olanak sağlayacaktır.

Bu nedenle, hem göstergelerden hem de dalga sayısından gelen teknik analiz okumaları yükseliş gösteriyor.

Öte yandan, 0,19 dolardaki birinci alt dalganın altına bir düşüş, altcoin için yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin