Boğalar bu altcoin'lerde mücadeleyi sürdürüyor! Yükseliş umudu canlı
Boğalar bu altcoin'lerde mücadeleyi sürdürüyor! Yükseliş umudu canlı

Boğalar bu altcoin’lerde mücadeleyi sürdürüyor! Yükseliş umudu canlı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin 39.000 dolarlık direncine meydan okumaya devam ederken altcoin’ler de mücadeleyi sürdürüyor. Chainlink, 24 saatte %4,4’lük bir artış kaydetti. Ayrıca, geri çekilme aşaması VeChain’i 20-50-200 SMA’sının altına çekti. VeChain ve Sushi’nin kısa vadeli teknikleri düşüş eğilimi gösterdi ancak alıcılar baskı yapmaya devam ederken yükseliş umutlarını canlı tuttu.

Chainlink (LINK)

Boğalar önemli bir seviye olan 25,75 doları kaybettikten sonra satış baskısı arttı. Sonuç olarak, altcoin 24 Ocak’ta altı ayın en düşük seviyesine geriledi. Bununla birlikte, altcoin yükseliş kanalında %44’ün üzerinde kazanç kaydettiği için boğalar nihayet 13,96 dolar seviyesinde göründü.

Son on gün içinde, LINK desenli bir kırılma gördü ve 15 dolar bölgesinin yakınında çok önemli kontrol noktasını kaybetti. Bu seviye aynı zamanda 20 SMA’ya denk geldi. Bu seviyenin üzerindeki herhangi bir kapanış, 16,8 dolar seviyesine yükselişe neden olabilir.

Yazım sırasında, LINK 15,21 dolardan işlem görüyor. RSI 45 seviyesinin üzerine çıktı ve güçlü bir toparlanmanın önünü açmak için hala orta çizgiyi devirmek gerekiyordu. Ayrıca, Süper Trend, satıcıların lehine kırmızı sinyaller vermeye devam etti.

VeChain (VET)

24 Ocak’ta 11 ayın en düşük seviyesini gördüğünden beri VET, 8 Şubat’ta 0,069 dolarlık direnci test ederek %58,1’lik bir iyileşme gördü. Son birkaç gün içinde VET, 4 saatlik grafiğinde düşen bir kama oluşturdu.

Şimdi, boğalar, kamanın üst trend çizgisini test etmeyi zor buldu. Daha fazla geri çekilme, olası bir geri dönüşten önce 0,049 dolar işaretine yakın bir test görmeye devam edecek. Yazım sırasında, altcoin 20-50-200 SMA’sının altında 0,051 dolardan işlem gördü. RSI aşırı satım bölgesinden düşüş trendini kırdı. Şimdi, herhangi bir toparlanma şansını ilerletmek için 40 işaretinin üzerinde sürekli bir kapanış bulmayı hedefliyor.

SUSHI

8 Şubat’tan bu yana SUSHI, 4 saatlik grafiğinde iki aşağı kanalda geri çekildi ve 20-EMA’yı desteğinden dirence çevirdi. Böylece, altcoin sadece son 13 günde yaklaşık %30’luk bir geri çekilme kaydetti. Bu yörünge, artan düşüş gücünü doğruladı. Şimdi, 20 EMA’nın üzerindeki herhangi bir kapanış, güçlü bir kırılma olasılığını test edecek.

Yazım sırasında, altcoin 3,743 dolardan işlem görüyor. RSI toparlandı ancak yine de 42 engelini geçemedi. Son gündeki 11 puanlık artışın ardından hâlâ satıcılar baskın. Ayrıca, CMF yarım çizginin altına düşerek hafif bir düşüş eğilimi gösterdi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin