featured

Yatırımcıları mutlu, boğalar bu altcoin’i sırtladı götürüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki çöküşün ardından birer birer toparlanma haberleri gelmeye başladı. Altcoin Polkadot için hâkim olan yükseliş dalgayı fiyatını 18,94 dolara yükseltti. Bu yüzden DOT, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. Altcoin için mevcut destek noktası 16,67 dolar civarında bulunuyor.

Polkadot fiyat analizi, boğaların son 24 saatte yeniden ivme kazanmasıyla artan bir eğilim gösteriyor. Geçtiğimiz haftalar, fiyat aşırı düşük seviyelere gerilediği için, kripto para biriminin ilerleme kaydedebilmesi çok önemliydi. Ancak şimdi, DOT için piyasa değeri bugün 18,94 dolara kadar yükseldiğinden yatırımcılar pozisyonlarını kurtarmak için çok uğraşıyor gibi görünüyor. Saatlik fiyat grafiği de benzer şekilde yükselişi işaret ediyor. Bu nedenle yatırımcılar için daha fazla kâr yolda denebilir.

DOT 1 günlük fiyat grafiği analizi tablosu: Altcoin’in değeri 18,94 dolara yükseldi

Bir günlük Polkadot fiyat grafiği piyasa değerinde önemli bir iyileşme gözlemlendiğinden, bugün yatırımcılar için cesaret verici sonuçlar gösteriyor. Boğalar düşüş baskısının üstesinden gelmeye çalışıyor. Çabaları şimdiye kadar da başarılı oldu. Yükseliş momentumu yoğunlaşıyor. Bunun sonucunda da fiyat 18,94 dolara kadar yükseldi. Fiyat şimdi hareketli ortalama (MA) değerine, yani 20,49 dolara oldukça yakın.

altcoin DOT

Bollinger bantları arasındaki alan genişliyor. Bu da bir düşüş trendinin yeniden gelebileceğini gösteriyor. Bollinger Bantları Göstergesinin üst değeri şu anda 30,22 dolarda. Alt değer ise 16,67 dolara düştü. Göreceli Güç Endeksi (RSI), 33,58 seviyesindeki değeri gösteriyor. Bu da hâlâ kritik hareketler gerçekleşebileceği anlamına gelir.

Yeni zirveleri kapsayan yükseliş eğilimi devam ediyor

Dört saatlik Polkadot fiyat grafiği, yükseliş momentumu her geçen saat güçlendiğinden güçlü bir yükseliş işareti veriyor. Ayı direnci nedeniyle fiyat trendlerinde farklılıklar ve dalgalanmalar olmasına rağmen, son dört saat hâlâ boğalar için elverişli olduğunu kanıtladı.

Şu anda, fiyat 18,91 dolar seviyesinde işlem görüyor. Altcoin için daha fazla toparlanma da yakın görünüyor. Dört saatlik fiyat grafiği için hareketli ortalama değeri 18,43 dolar seviyesinde bulunuyor.

Boğalar için büyük bir başarı olan SMA 20 ve SMA 50 eğrileri arasında bir geçiş meydana geldi. Volatilite arttıkça, Bollinger bantları göstergesinin üst değeri 19,43 dolarda iken, alt değeri ise 16,78 dolarda bulunuyor. RSI grafiği yükselen bir eğri gösteriyor ve 49,57 işaretindeki zirvesine dokunuyor.

Piyasa durumu genel bir bakış açısıyla analiz edilildiğinde, geçtiğimiz birkaç haftanın satıcıları desteklediği net olarak görülebilir. Bu nedenle teknik göstergeler DOT için bir satış sinyali gösteriyordu. Şu anda on dört göstergeden dokuzu nötr iken sadece üçü satın alma işaretinde.

Hareketli Ortalamalar Göstergesi, önceki haftalarda fiyatın istisnai olarak aşağı çekilmesinin yanı sıra bir düşüş trendi öngörüyor. Toplam 13 gösterge satışlara işaret ederken, bir gösterge nötr ve bir gösterge alım işlemlerini işaret ediyor. Osilatörler, mevcut fiyat hareketleriyle ilgili tarafsız bir ipucu veriyor. Toplam sekiz gösterge tarafsız noktada; ikisi alım noktasında, biri ise satış noktasında.

Polkadot fiyat analizinde sonuç olarak

Bir günlük ve dört saatlik altcoin Polkadot fiyat analizleri, fiyat gün içinde artan bir hareketi kapsadığı için piyasa için yükseliş eğilimini teyit ediyor. Önceki haftalarda koşullar altcoin için zor olsa da, mevcut senaryo olumluya dönüyor gibi görünüyor. DOT değeri şimdi 18,94 dolarda işlem görüyor. Saatlik göstergeler de benzer şekilde yükselişi işaret ediyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin