featured

Boğalar altcoin için kritik olan bir seviyeyi kurtarmaya çalışıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasından nihayet yükseliş haberleri gelmeye başladı. Yatırımcıların gözde altcoin’lerinden bir tanesi olan Litecoin, bugün yapılan fiyat analizine göre yükselişte. LTC için mevcut destek noktası 124 dolarda iken, direnç noktası ise 136 dolar seviyesinde bulunuyor.

Litecoin, önemli bir kayıp yaşadıktan sonra bir miktar iyileşme gösterdiği için bugün yükseliş gösteriyor. Boğaların yeniden piyasaya çıkma ve 130 doların üzerindeki fiyatı almaya bile şansları var.

Son birkaç gün, düşüş momentumu çok büyük ve baskındı. Ayrıca altcoin fiyatı 130 dolarlık psikolojik işaretinin altına düşmüştü. Dolayısıyla LTC fiyatında sürekli bir düşüş kaydedildiği için kripto para biriminin geleceği oldukça kritikti. Bugün, fiyat hareketinde gelgitler yaşandı. Sonuç olarak ise fiyat 129 dolara kadar toparlanabildiği için boğalar yavaş yavaş hâkimiyeti ele geçiriyor.

LTC 1 günlük grafik analizi: LTC 129 dolara kadar yükseldi

Litecoin için 1 günlük fiyat grafiği, fiyatta yükseliş kaydedildikçe boğalar için umut verici bir işaret görünüyor. Boğalar, daha önce büyük bir kayıp yaşadıktan sonra liderliği geri kazanacak kadar başarılı oldular.

Fiyat şu anda altcoin için 129 dolar olarak belirlendi. İvme gittikçe yoğunlaşacağı için daha da yükselmesi muhtemel görünüyor. Hareketli ortalama (MA) göstergesi fiyat seviyesinin üzerinde, 134 dolarda. Çünkü düşüş momentumu son birkaç gündür oldukça önemliydi.

Üst Bollinger bandı 167 dolarda, alt bant ise 122 dolarda. Bollinger bantları uzaklaştıkça volatilite de artıyor. Alt bant, LTC fiyatı için destek noktasını temsil eder. Öte yandan, Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı da bugün 32. Genel endekse göre biraz iyileştiği için yatırımcılara cesaret verici düzeyde. Ancak, puan hâlâ oldukça düşük.

Litecoin fiyat analizinde son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

4 saatlik LTC grafiği, geçtiğimiz saatlerde fiyattaki bir geri çekilmenin ardından boğaların şu anda lider durumda olduğunu gösteriyor. Yükseliş momentumu, fiyat seviyelerini 129 dolara kadar çıkarmayı başardı.

Bu çok yüksek bir seviye değil ama yine de piyasa geçen ay büyük ölçüde düşüş gösterdiğinden boğaların büyük bir çabası olduğu söylenebilir. Hareketli ortalama, bugünün fiyat seviyesinin altında olan 127 dolardan işlem görüyor. Bu da bir yükseliş göstergesi.

altcoin grafik

Bollinger bantları mevcut seviyelerinde hafif volatilite gösteriyor. Üst Bollinger bandı 133 dolarda, alt bant ise 124 dolarda bulunuyor. Genel eğilim çizgisi ayılar lehine doğru gidiyor. Ancak kısa vadeli eğilim çizgisi yukarı doğru şekilleniyor. Önümüzdeki haftalarda fiyatta güçlü bir düşüş olasılığı olduğunu belirtmekte de fayda var.

RSI göstergesi, oldukça tarafsız ve ortalama bir sayı olan 45 endeksinde işlem görüyor. Gösterge, hem boğaların hem de ayıların uygulamalarını gerçekleştirmeleri için eşit alan gösteriyor. Dolayısıyla fiyat buradan herhangi bir uç noktaya gidebilir.

Litecoin fiyat analizinde sonuç olarak

Yukarıdaki 1 günlük ve 4 saatlik Litecoin fiyat analizinden, boğaların düşüş momentumunu geri almak için çaba sarf ettiğini görebiliriz. Fiyat tekrar 129 dolara ulaştı. Bu da boğalar için büyük bir başarı. 136 dolarlık direnç seviyesi de ancak boğalar destek almaya devam ederse geçilebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında  yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin