featured

BNB, yeni yüksekleri hedefliyor! Koparma girişimi başarılı olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin (BNB) yükselen bir destek çizgisini izliyor ve 330 dolarlık alana doğru yaklaşıyor. Altcoin, şu anda potansiyel olarak başka bir çıkış denemesi yapıyor.

BNB, 18 Haziran’da 183,40 dolara düştüğünden bu yana yukarı doğru hareket ediyor. Yukarı yönlü hareket, 29 Temmuz’da alçalan bir direnç çizgisinden kırılmaya neden oldu. Kırılma sırasında, hat 264 gündür yerindeydi.

Bu tür uzun vadeli yapılardan kopuşlar genellikle sürekli bir yukarı doğru harekete yol açar. Ancak, fiyat kırılmadan kısa bir süre sonra düştüğü için burada durum böyle değildi.

RSI neye işaret ediyor?

Günlük RSI,  yükselen bir destek çizgisinden ayrıldığından, kırılmanın gücünü teyit edemiyor.

Bununla birlikte, şu anda 50 işaretinin üzerine çıkma girişiminde bulunuyor. Bu da yükseliş gelişimi olarak kabul edilecek bir şey.

Dolayısıyla, günlük zaman diliminde hem fiyat hareketinden hem de gösterge okumalarından gelen karışık işaretler var.

BNB grafik

Koparma girişimi

Günlük harekete daha yakından bakıldığında, ana direnç alanının 330 dolar seviyesinde olduğu görülüyor. Alan şimdiye kadar üç reddedilmeye neden oldu.

Şu anda BNB, yükselen bir destek çizgisini izliyor ve bölgeye bir kez daha yaklaşıyor. Dolayısıyla potansiyel olarak başka bir çıkış denemesi yaptığı söylenebilir.

330 dolarlık alanın üzerinde bir kırılmanın, fiyatı bir sonraki dirence doğru yani 400 dolar seviyesine yükseltmesi bekleniyor. Tersine yükselen destek çizgisinin altına bir düşüş, yeni olumsuz hareketlerin gelebileceğini gösterir.

BNB/BTC

Haber hesabı @BSC_Daily, BNB’nin BTC’ye göre tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını gösteren bir grafik tweetledi.

BNB, 22 Ağustos’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi 0,0142 ₿’ye ulaştı. Yukarı hareket devam ederse, bir sonraki direnç alanı 1,61 harici Fib geri çekilme direnç seviyesi tarafından oluşturulan 0,0157 ₿ olacaktır. Fiyatın buraya ulaşması şu anda mümkün gözüküyor.

Bununla birlikte, haftalık RSI’da (yeşil hat) büyüyen bir düşüş eğilimi var. Dolayısıyla altcoin, dirence ulaşana kadar sapma geçersiz kılınmazsa, ki bu pek olası görünmüyor, fiyatın orada yerel bir zirveye ulaşması ve ardından aşağı doğru bir hareket başlatması mümkün olacaktır.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin