featured

BNB yakım işlemleri devam ederken, fiyat yeni bir ralliye hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Binance Coin (BNB) fiyatı düzeltici bir yapıyı tamamladı. Fiyat şu anda Kasım 2021’deki 398 dolarlık yüksek seviyelerine doğru ilerliyor.

Federal savcılar, hedge fonlarla ilgili bir soruşturmanın parçası olarak Binance borsasını araştırıyor. Ek olarak, FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, Binance CEO’sunun çöküşü hızlandırdığını belirterek FTX’in çöküşünden Binance’i sorumlu tuttu.

Bazı olumlu Binance haberlerinde, borsa, kurumsal yatırımcıların borsada kaldıraç kullanarak destek varlıklarını saklamalarına olanak tanıyan bir kripto takas çözümü olan Binance Mirror’ı resmen başlattı. Bu, Binance’in kurumsal yatırımcılarını yatıştırma yolunda büyük bir adım.

Ayrıca, 22. yakma işlemi 17 Ocak’ta tamamlandı ve BNB yakma işlemi devam ediyor. Toplam değeri 575 milyon dolar olan 2,064,494 adet BNB token’ı yakıldı.

Neler oluyor?

Haftalık zaman dilimindeki teknik analiz, BNB fiyatının Mayıs 2021’de altından saptıktan sonra 250 dolarlık yatay destek alanını geri kazandığını gösteriyor.

Düşüş yaşamadan önce 398 dolara ulaştı. Ardından uzun bir üst fitil oluşturdu ve 360 ​​dolar seviyesini direnç olarak onayladı.

O zamandan beri BNB fiyatı bu aralıkta konsolide oldu. Devam eden yukarı hareket, bir yükseliş işareti olarak kabul edilen Mayıs 2021 dip seviyelerine göre daha yüksek bir dip yarattı. Bu, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşılmasının ardından başlayan düşüş hareketini gösteren ilk işaret.

Ayrıca haftalık RSI, alçalan bir direnç çizgisinden çıkıp 50 işaretinin üzerine çıktığı için yükseliş gösteriyor. Bu, BNB fiyatının 360 dolara yükselme olasılığını destekliyor.

250 doların altında bir haftalık kapanış, bu görünümü geçersiz kılacaktır.

BNB

Dalga sayısı rallinin devam edeceğine işaret ediyor

8 Kasım’dan 16 Aralık’a kadar devam eden düşüş kesinlikle bir A-B-C düzeltici yapıdır. A:C dalgaları 1:0,618 oranına sahiptir ve 0,786 Fib düzeltme destek seviyesinde sona ermiştir. Sonuç olarak, tüm işaretler onun tamamlanmış bir A-B-C yapısı olduğunu gösteriyor.

Bu doğruysa, gelecekteki BNB fiyat hareketi için iki olasılık var. Her ikisi de son 24 saatteki hafif düşüşe rağmen yükseliş trendinin kısa vadede devam edebileceğine işaret ediyor.

Boğa senaryosu, BNB fiyatının yeni bir beş dalgalı yukarı hareket başlattığını gösteriyor. Şu anda fiyat üçüncü dalgada ve sonuna gelince de 400 doların üzerine çıkacak. 255 dolardaki dalganın altına bir düşüş, bu potansiyel taslağı geçersiz kılar.

Düşüş senaryosu, BNB fiyatının hâlâ büyük bir A-B-C düzeltme yapısında olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, ilk düşüş daha önce belirtildiği gibi üç dalgalı bir yapı olduğundan, BNB fiyatının düşmeden önce yine de en az 372 dolara ulaşması bekleniyor.

Bu nedenle, Binance Coin fiyatı oraya ulaştığında verilecek tepki, muhtemelen gelecekteki eğilimin yönünü belirleyecektir.

Sonuç olarak, BNB fiyatının eğilimi hâlâ belirsiz olsa da, en olası kısa vadeli sonuç 370 dolara doğru bir artıştır. 255 doların altına düşüş, bu kısa vadeli yükseliş görünümünü geçersiz kılacaktır.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin