Bitcoin’in kaderi gerçekten ya hep ya hiç mi? Büyüyecek mi çökecek mi?
Bitcoin’in kaderi gerçekten ya hep ya hiç mi? Büyüyecek mi çökecek mi?

Bitcoin’in kaderi ne olacak? Uzmanlar iki olasılık öngörüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in gelecekteki fiyatı kokteyl partilerinden New York Borsası’nın katına kadar her yerde çok büyük spekülasyonlara konu oldu. Girişimci kapitalist Tim Draper gibi bazı mega boğalar, değerinin dört yıl gibi kısa bir sürede 250 bin dolara ulaşacağını tahmin ediyor. Vanguard Investments’ın strateji şefi Joe Davis gibi şüpheciler ise Bitcon’i değerinin 0’a düşmesinin makul bir olasılık olduğunu belirtiyor. Peki Bitcoin’in kaderi ne olacak? Uzmanlar iki olasılık öngörüyor!

Bitcoin’in kaderi gerçekten ya hep ya hiç mi? Büyüyecek mi çökecek mi?

Dünyanın en büyük kripto para varlık yönetim şirketlerinden biri olan Grayscale Investments’ın genel müdürü Michael Sonnenshein de böyle düşünüyor. Michael Sonnenshein, bu konuda ortak bir zemin bulunmadığını belirterek açıklamalarına şöyle devam ediyor:

Bitcoin ve son 10 yılda karşı karşıya kaldığı inanılmaz zorluklara bakmaya başladıkça ve Bitcoin’in her gün yeni bir zorluğun üstesinden geldiğini düşündükçe, bu bize Bitcoin’in her geçen gün yeni bir mücadelenin üstesinden geldiğini gösteriyor. Bitcoin bu durumda, ya hayatta kalacak ve fiyatı çok daha yüksek seviyelere ulaşacak ya da onun yerini alacak başka bir şey çıkacak ve Bitcoin sıfıra gidecek.

Bitcoin’in kaderi ne olacak?

Michael Sonnenshein, kripto para biriminde kendi fiyat hedeflerinden herhangi birini vermeyi reddetmesine rağmen tahmini açık. Michael Sonnenshein’a göre, Bitcoin‘in değerinin yükselmesinin altında yatan kilit faktör geliştiricilerinin teknolojiyi yenilemesi, ilerlemeye devam etmesini sağlamaları ve bu sayede daha kullanışlı ve arzu edilebilir olması olduğunu belirtiyor.

Michael Sonnenshein, Bitcoin’in bir açık kaynak protokolü olarak düşünülmesi gerektiğini söylüyor. Belki de Bitcoin, Twitter ve Square’in CEO’su Jack Dorsey’in son zamanlarda söylediği gibi internetin yerel para birimi olacak. Ya da her şey bir duman topunda patlayacak. Şu sıralarda Bitcoin’in fiyatı, ABD Adalet Bakanlığı’nın piyasaya manipülasyonu üzerine bir soruşturma başlattığı haberiyle birlikte düşüşte. Ancak Bitcoin fiyatının volatilitesi göz önüne alındığında bunun ne kadar süreceğini kim bilir?

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Fortune

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin