Bitcoin yükselir mi? Ralli istikrar sağlayacak mı?

Bitcoin yükselir mi? Ralli istikrar sağlayacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında beklenmedik şekilde bir yükseliş başladı. Haftanın başından bu yana neredeyse istikrarlı bir ivme görüldü. Bitcoin yükselir mi? Sorularının sıkça sorulduğu bir anda BTC kendine yeni bir alan oluşturdu.

Bitcoin fiyatı ilk defa 2020’den sonra üst üste belli bir kazanım elde etti. Bu kazanım günlük olarak bazı işaretleri gösteriyor. Ayrıca kripto topluluğu artık 20.000 doları bekliyor. Ancak tehlikenin bitmediğini düşünenlerin sayısı da fazla.

Santiment’ten alınan verilere göre, ağdaki tüm Bitcoin işlemlerinde kar veya zararda hareket eden toplam para miktarı değerlendirildi. Buna göre, 28 Mart 2022’den bu yana ilk kez en yüksek kar alma oranı ortaya çıktı.

Bitcoin yükselir mi?

BTC fiyatındaki son yükselişin ortasında, piyasa iyimserleri bir kez 20.000 dolar seviyesine ulaşacağına inanıyor. Bununla birlikte, zincir üstü veriler, trader’ların burada kar fırsatlarını değerlendirdiğini gösteriyor. Bu nedenle, gelecekte bir düzeltme olası olarak duruyor.

Bitcoin yükselir mi? Sorusuna cevap verebilmek bu süreçte zor olabilir. Günlük ve haftalık 18.500 doların üzerinde yapılacak olan kapanışlar gidişatı tetikleyebilir. Ancak bu yükselişin hemen peşinde yeni bir düzeltmenin gelmesi de muhtemel.

1 Bitcoin kaç dolar?

Bitcoin, şu an 18.000 doların üziernde işlem görüyorum. Son 24 saat içinde yüzde 4’ün üzerinde artan BTC, gece saatlerinde 18.400 dolara yaklaştı.

USDT dominance hangi seviyede?

Tether dominance piyasadaki olumlu yükseliş ile beraber düşüşe geçti. Bugün neredeyse yüzde 1 gerileme yaşayan USDT.d 8’lik dilim altına düştü.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin