Bitcoin ve Ethereum tahmini: Fiyatlar artık iyileşme gösterecek mi?

Bitcoin ve Ethereum analizi: Piyasanın iki değerlisi hafta sonunu nasıl geçiriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uzun süreli düşüşe sahne olan piyasanın ardından geri çekilmeler devam ediyor. Bir ileri bir geri hareketlerin olduğu ve fake yükselişlerin yaşandığı, sancılı bir dönem içindeyiz. Yatırımcılar ise bu süre zarfında hata yapmaya daha müsait. Bu yüzden uzmanların uyarısını dikkate alarak suların durulmasını beklemek daha mantıklı olacaktır. Bitcoin ve Ethereum ise hafta sonuna doğru biraz kıpırdanmasına rağmen yeniden kritik seviyelerin altına düştü.

Cuma günü güçlü bir toparlanmanın ardından, kripto fiyatları bugün tekrar kırmızıya döndü. BTC hafta sonu başlamak için 30.000 doların altına düştü. Cumartesi günkü seansta Ethereum ise 2.000 dolarlık fiyatını koruyamadı. Şimdi Bitcoin ve Ethereum neler sunuyor, göz atalım…

Bitcoin

Cumartesi günü, kripto ayıları hafta sonunu başlatmak için harekete geçtiğinden, Bitcoin fiyatı 30.000 doların altına düştü.

Cuma günkü seansta yaklaşık %10’luk bir artışın ardından, BTC/USD paritesi bugün erken saatlerde 28.860,79$’a kadar düştü. Cumartesi günkü düşüş, fiyatların dün 30.924.80 dolarla zirveye ulaşmasının ardından geldi. Çünkü LUNA yeniden devreye girdi. 

Bununla birlikte, LUNA bugünkü seansta neredeyse %2.000 arttığından, piyasalardaki oynaklık ve genel belirsizlik muhtemelen BTC’nin elden çıkarılmasına katkıda bulundu.

Grafiğe bakıldığında, 14 günlük RSI, Ocak ayının sonundan bu yana kırılmamış bir taban olan 25’in altına düştüğü için şimdi daha düşük işlem görüyor. Bu değişirse, önümüzdeki seanslarda muhtemelen 25.000 ABD Dolarına yakın bitcoin ticaretine bakacağız.

Ethereum

ETH Cumartesi günü 2.000 doların altına düştüğünden, dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi de hafta sonu başlamak için daha da düştü. ETH/USD Cumartesi günü 1.964$’a düştü ve bu, dünkü 2.139.71$’lık zirveden yaklaşık %7 daha düşük.

Bugünkü hareketin bir sonucu olarak, fiyatlar şimdi Cuma günkü rallinin başlangıç noktası olan 1.950$ destek seviyesine yakın seyrediyor.

BTC’ye benzer şekilde, Ethereum grafiğindeki 14 günlük Göreceli Güç Endeksi de dört ayın en düşük noktası olan 25 civarında geziniyor. ETH fiyatlarının bu hafta 1.695 dolara kadar düştüğünü gördük ve RSI zayıflamaya devam ederse, yakında bu düşük seviyeleri tekrar görebiliriz.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin