Bitcoin USDT trend alanında konsolide kalmaya devam ediyor: Şimdi Bitcoin ne olacak?

Bitcoin USDT trend alanında konsolide kalmaya devam ediyor: Şimdi Bitcoin ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz iki hafta boyunca düzenli şekilde yükseliş gösteren Bitcoin USDT, şimdi belirsizliğe sürüklendi. Ne direnç ne destek bölgesine giden BTC, kısa bir alanda sıkıştı kaldı. BTC.d baskınlığı piyasanında gitmesine izin vermedi.

Minör destek ve direnç alanında kalması yatırımcının para girişini daha çok engelliyor. Ancak bugün biraz daha gün başlangıcı sakin oldu. Eylül ayında Fed’in faiz artışı olmasından dolayı o zaman dilimine kadar kripto varlıklar fırsatı kullanmak isteyecektir.

Fırsat olarak gözükse de Bitcoin USDT istediği 25.000 dolarlık direnci bir türlü alamadı. Buradaki geçiş ile yukarı doğru tırmanmayı uzatacağı görüşü hakim.

Bitcoin USDT için olası senaryolar

18 Temmuz’da Bitcoin, Mart ayının sonundan beri var olan alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. Ancak BTC, 29.370 dolardan 0.382 Fib geri çekilme direnç seviyesine bile ulaşamadı.

BTC, 15 Ağustos’ta 25.211$’lık yerel bir zirveye ulaşırken, uzun bir üst fitil (kırmızı simge) yarattı ve o zamandan beri çoğunlukla düşüyor.

Daha da önemlisi, günlük RSI’da (yeşil hat) yukarı yönlü hareketten önceki yükseliş eğilimi çizgisi kırıldı. Bu, genellikle fiyat düşüşlerinden önce gelen bir işarettir.

Kısa vadeli BTC modeli

Altı saatlik grafik, BTC’nin 18 Haziran’da en düşük seviyeye ulaşmasından bu yana yükselen bir paralel kanal içinde işlem olduğunu gösteriyor. Bu tür kanallar genellikle düzeltici hareketler içerir. Bu da sonuç olarak nihai bir düşüşün bekleneceği anlamına gelir.

Bitcoin, 15 Ağustos’ta (kırmızı simge) kanalın direnç çizgisi tarafından red yedi. Bu red işleminden sonra düşüş sürekli hale geldi.

Kısa vadeli yükselen destek çizgisinden ayrılırsa, 21.500$ destek alanına doğru bir düşüş öngörülebilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin