Bitcoin USD fiyatı pekiştiriyor: Direnç üstüne çıkabilecek mi?

Bitcoin USD fiyatı pekiştiriyor: Direnç üstüne çıkabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin USD, salı sabahı Asya’da fena başlamadı. Günün erken saatlerinden itibaren fiyatlanma yine 21.000 doların üzerinde geldi. Direnç bölgelerine yakın hareket eden lider kripto para birimi henüz yeni bir ivmelenme yukarı yapamadı.

Bitcoin USD’nin 21K bölgesini korumayla beraber toplam kripto para birimi piyasa kapitalizasyonu, 1 trilyon doları birkaç kez gördü. Kasım ortasından bu yana 1 trilyon doları sınırı aşıldı. Ether, stabilcoin olmayan kripto para birimlerinin ilk 10 listesinde Polygon ve Solana ile birlikte yükseldi. 

Bitcoin, geçen takvim haftasına göre %22,9 artışla Hong Kong’da sabah 08:45’e kadar geçen 24 saatte %1,4 artış gördü. Alternatif varlıkların öncüsü olan Ethereum ise, son yedi gün içinde %18,5 artışla %1,4 artışla 1.570 dolara ulaştı.

Bitcoin USD yeni dirençleri zorlayabilecek mi?

Bir haftalık üsreç içinde iyi bir çıkış yakalayan Bitcoin şu an kazanımları azalttı. Önündeki dirençleri zorlamak istese de ciddi bölgeler kendisini bekliyor. Yatırımcılar en çok günlük grafikte “Golden Cross” olayını bekliyor. Fakat bunun için biraz daha zamanın olduğu görülüyor.

Bitcoin fiyatı 21.500 $ direncini aşamazsa, yavaşça aşağı doğru hareket edebilir. Mini direnç 21.250 dolarda yer alıyor. Bitcoin USD’nin asıl geçmesi gereken bölge ise 21.500 dolar olacak.

Bitcoin en yüksek kaç dolar oldu?

Bitcoin USD dün en son olarak 21.450 doların üstüne çıkarak son bir haftanın en yüksek seviyesini gördü. Bazı borsalarda tam olarak direnç noktası olan 21.500 dolara dokundu.

1 Bitcoin kaç dolar?

Bitcoin USD paritesi 21.000 doların üzerinde fiyatlanıyor. Asya pazarında başlangıç yine 21K üstü oldu. Şu an 21.150 dolardan alıcı buluyor.

Bitcoin dominance hangi seviyede?

Coinmarketcap verilerine baktığımızda BTC.d yüzde 41.2 olarak hesaplanmış durumda. Ancak daha gerçekçi veri olarak TradingView bu oranın yüzde 43’ün üstünde olduğunu gösteriyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin