Bitcoin toparlanmaya çalışırken bu altcoinlere dikkat!
Bitcoin toparlanmaya çalışırken bu altcoinlere dikkat!

Bitcoin toparlanmaya çalışırken bu altcoin’lere dikkat! Analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, 4 saatlik 20-SMA’sını geçmek için mücadele ederken, Cosmos ve Chainlink kısa vadeli tekniklerde düşüş eğilimi göstermeye devam etti. Satış hacimlerindeki büyük bir artışın ardından Chainlink, daha fazla bozulmayı önlemek için 15,16 dolar bölgesini savunmak zorunda kaldı.

Cosmos RSI’si, fiyatları halen 20-50-200 SMA’nın altında sallanırken, tersine dönüş modelleri gördü.

Cosmos (ATOM)

Bitcoin toparlanmaya çalışırken bu altcoinlere dikkat!

Yedi hafta boyunca 32,58 dolar seviyesini sürekli test ettikten sonra, boğalar nihayet 1 Ocak’ta ters bir baş ve omuz kırılması başlattı. Altcoin, şaşırtıcı bir şekilde %79,61’lik bir yatırım getirisi gördü ve 7 Ocak’ta 5 haftanın en yüksek seviyesine doğru yükseldi.

Ayılar 43 dolarlık direnci sağlarken, boğalar 21 Ocak’a kadar %23,6 Fibonacci desteğini savunmaya devam etti. Son satışlar, ATOM’un değerinin %35,6’sını ve %38,2 desteğini kaybetmesine neden oldu.

Bu sırada, 20 SMA (kırmızı), artan satış etkisini teyit ederek 50-200 SMA’nın altına düştü. Geçen gün, boğalar %38,2 seviyesini geri aldı, ancak 200-SMA’yı geçemedi.

Haberin hazırlandığı esnada, ATOM 32,58 dolardan işlem görüyor. RSI, orta hatta direnç bulduktan sonra bir aşağı kanal (sarı) gördü. Yakın vadede düşüş eğilimi sergiledi. Öte yandan, MACD’nin histogramı dengenin üzerinde bir kapanış buldu, ancak çizgileri yine de satıcıları seçti.

Chainlink (LINK)

Bitcoin toparlanmaya çalışırken bu altcoinlere dikkat!

LINK boğaları, satıcılar 16 Ocak’ta 25,75 dolardan devreye girene kadar 20,86 dolar, 22,42 dolar ve 24,46dolarda çoklu direnç seviyelerini kırdı. Sonuç olarak, alt 4 saatlik grafiğinde düşen bir takoz (sarı) olarak işaretlendi. Değerinin %45,67’sini kaybetti (16 Ocak’tan itibaren) ve 22 Ocak’ta altı ayın en düşük seviyesini gördü.

Volume Oscillator’un gösterdiği gibi, son düşüş mum çubukları yüksek hacimlerle desteklendi. Bu okuma güçlü bir satış etkisi gerektirdi. Şimdi 15,16 dolarlık bölge, alıcıların devreye girip satışı durdurması için hayati hale geliyor.

Bu haberin yazıldığı sırada, LINK 15,7 dolardan işlem görüyor. Altcoin’in RSI’si halen aşırı satım bölgesinde geziniyor. 45 işaretini geçmek, boğaların toparlanma aşamasını desteklemesi için çok önemli olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin