BTC fiyatı, BlockFi iflasının ardından nasıl hareket ediyor?

Bitcoin son durum: Değişim arzının düşmesiyle beraber BTC kritik seviyenin üstünde!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saat içinde, dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin, büyük bir geri dönüş kaydetti. Kimsenin beklemediği bir anda dün akşam saatlerinde başlayan hareket günlük kapanış ve sonrasında da devam etti. 

Bitcoin son durum hakkında veriler her şeye rağmen şu anlık iyi. Ancak hafta sonuna doğru gittiğimizi unutmayalım. Fiyat şimdi, 21.850$ seviyesinde. Piyasa değeri ise 415 milyar doların üzerinde. Tüm bunlarla beraber genel market değerinde yüzde 5’lik artış var.

Bitcoin, son üç ayda büyük satış baskısı altındayken, borsalardaki Bitcoin arzı düşüşte. Zincir üstü veri sağlayıcı Santiment arzı hakkında önemli bir paylaşım yaptı.

Bitcoin son durum: Santiment’in arz paylaşımı

Zincir üstü veri paylaşan platform Santiment arz hakkında şunu paylaştı:

“Bitcoin hakimiyeti, sağlıklı bir Perşembe fiyat artışında tekrar menüye döndü. BTC’nin yaklaşık 4 yıldır borsalardan hareket etmeye devam ettiğini gördük. Bu eğilim 8 aylık fiyat takibiyle bile durmadı. Bu arada, USDT satın alma gücü yükseliyor.”

Zincir üzerindeki göstergeler yükseliş momentumuna işaret ederken, teknik bilgilerin ne söyleyeceğini görmemiz gerekiyor. Dört saatlik teknik grafikte, Bitcoin (BTC) 200 EMA’da bir ret ile karşı karşıya kaldı. Bu büyük ölçüde ölü bir kedi sıçraması olabilir.

Bitcoin almak için iyi zaman mı?

Analistler, uzun vadeli sahipler için BTC eklemenin doğru zaman olabileceğini tartışıyorlar. Dört yıl veya daha fazla bir süre için elde tutmaya istekliyseler, BTC’de dolar maliyet ortalamasını (DCA) yapmaya devam edebilirler.

Wall Street’in Wold’u olarak popüler olan Jordan Belfort, geçtiğimiz günlerde Bitcoin hakkındaki iyimser görüşünü paylaştı. Belfort,

“Üç ya da belki beş yıllık bir görünümde alınabilir. Bitcoin’in altında yatan temeller gerçekten güçlü olduğu için para kazanmazsanız şok olurum.”

Öte yandan Bloomberg’in kıdemli emtia stratejisi Mike McGlone, Bitcoin’in 2022’nin ikinci yarısında tarihteki büyük boğa koşularından birini başlatabileceğini söyledi. Ayrıca Bitcoin’in benimsenmesinin daha da artacağını da düşünüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin