Güncel BTC Bitcoin analizi
Güncel BTC Bitcoin analizi

Bitcoin son durum: BTC yeniden yükselişe geçti! Direnci aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatındaki dik düşüş, 36.350 dolarda desteğe yol açtı. 37.000 doların üzerinde, Bitcoin bir taban inşa etti ve bir toparlanma dalgası başlatarak 37.500 dolarlık direnç seviyesini aşmayı başardı. 39.492 dolardan 36.366 dolara doğru yaşanan kritik düşüşün geri çekilme seviyesi boğalar tarafından ihlal edildi. Ek olarak, boğalar fiyatı 38.000 dolar işaretine doğru itti. Ancak, 38.250 dolarlık direnç seviyesi şu anda fiyat için güçlü bir engel olmayı sürdürüyor.

Bitcoin son durum: BTC yeniden yükselişe geçti! Direnci aştı

Zincir içi veri kaynağı GlassNode, kâr eden varlıkların yüzdesini değerlendirdi. Buna göre zincirdeki kâr eden firmaların oranı ağın %65,78 ile %76,7’si arasında dalgalanıyor.

“Piyasa sürdürülebilir bir yükseliş trendi oluşturamazsa, bu kullanıcılar, istatistiksel olarak bir başka satış baskısı kaynağı haline gelme olasılığı en yüksek olanlar gruptur.”

BTC cüzdanlarına önemli girişler

Daha önce Bitcoin’in “günlük, haftalık ve aylık bir direnç alanına girdiğini” vurgulayan kripto para araştırma şirketi Delphi Digital’e göre, daha fazla rüzgâr BTC’yi vuruyor.

Son olarak, zincir içi izleme firması Whalemap, BTC cüzdanlarının önceki dört ayda önemli miktarda giriş yaptığını ve Bitcoin balinalarının göçüne ışık tuttuğunu belirtti.

Bitcoin, 38.400 dolarlık direnç seviyesini geçememesinin ardından yeni bir düşüş eğilimine başlayabilir. 37.250 dolarlık alan, aşağı yönlü acil destek sağlıyor. Kripto piyasası, büyük paraların kırmızıda işlem görmesiyle zorlu bir dönemden geçiyor.

CoinMarketCap’e göre, bugün Bitcoin fiyatı, 24 saatlik 23.405.704.769 dolar değerinde işlem hacmiyle 38.066,53 dolar. Kripto kralı son 24 saatte %3,63 yükseldi.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin