Ünlü milyarderden çok önemli iddia:
Ünlü milyarderden çok önemli iddia: "Bitcoin'in ödeme aracı olarak geleceği yok!"

Ünlü milyarderden çok önemli iddia: “Bitcoin’in ödeme aracı olarak geleceği yok!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, Financial Times ile yaptığı son röportajda Bitcoin hakkında önemli iddialarda bulundu ve dünyanın ilk ve en büyük kripto para biriminin, ölçeklendirme eksikliği ve önemli güç tüketimi nedeniyle bir ödeme aracı olarak “geleceği” olmadığını iddia etti.

Bankman-Fried, Bitcoin’in gelecekte altınla rekabet eden bir değer deposu olarak hizmet edeceğine inanıyor.

İkinci en zengin kripto para birimi patronu, ödemeler söz konusu olduğunda Bitcoin’e daha iyi bir alternatif olarak hisse kanıtı blokajlarını lanse etti. Bu yılın başlarında, Ripple kurucu ortağı Chris Larsen, Bitcoin’in daha verimli fikir birliği mekanizmasına geçişini teşvik etmek için Greenpeace ve diğer kuruluşlarla güçlerini birleştirdi.

Bitcoin geleceği

Bitcoin madencilik endüstrisi, uzun zamandır çevre aktivistlerinin düşmanı oldu. Son boğa koşusundan sonra, artan hash rate ve madencilik zorluğu nedeniyle enerji ihtiyacı İsveç gibi büyük ülkeleri gölgede bıraktı.

Bu yılın başlarında, Avrupa Birliği Bitcoin madenciliğine fiili bir yasak getirmeye çalıştı, ancak girişim Parlamentoda yeterli oy alamadı.

Ocak ayında Bank of America, yüksek ölçeklenebilirliğe öncelik veren Solana’nın, büyük hacimli işlemleri nispeten düşük bir maliyetle işleme yeteneği nedeniyle kripto para birimi sektöründe Visa benzeri bir dev haline gelebileceğini söyledi.

Yine de Solana, teknik aksiliklerinden dolayı rutin olarak eleştiriyle karşı karşıya kaldı. En büyük kripto para ağlarından biri, ana ağ betası fikir birliğinden çıktıktan sonra Mayıs ayı başlarında bir kez daha çevrimdışı oldu. Solana, performans sorunları nedeniyle ilk kez olumsuz bir tanıtım aldı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin