CryptoQuant CEO'su:
CryptoQuant CEO'su: "Bitcoin için boğa sezonu başladı"

CryptoQuant CEO’su: “Bitcoin için boğa sezonu başladı”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası Ocak ayında başlayan ralliyle birlikte ciddi kazançlar gördü, ancak son günlerde piyasanın kararsızlığı kripto para yatırımcıları için büyük bir risk unsuru oldu. Bununla birlikte, kripto para birimi analitik hizmetinin CEO’su, Bitcoin’in zaten bir yükseliş aşamasına girdiğine inanıyor.

Analiste göre, PnL’ye dayalı göstergeler, çoğu yatırımcının hâlâ ‘zararda’ olduğunu ve piyasa katılımcılarının çoğunluğunun, gerçekleşmemiş zararı olan önemli bir yatırımcı katmanı oluşturan önemli bir zararla satış yapmak istemediğini gösteriyor.

Young Ju, piyasada var olan satış baskısının çoğunun, büyük fonların veya kripto ile ilgili şirketlerin iflası nedeniyle başlayan tasfiye sürecinin bir parçası olduğunu varsayıyor. Ek olarak, devlet tarafından el konulan varlıklar da neredeyse anında piyasada satılıyor.

Bitcoin şu anda erken bir yükseliş aşamasında hareket etse de, sektörde makro riskler hâlâ hakimiyetini koruyor ve artan tasfiye, iflas vb. sayısı kesinlikle satış baskısında bir artışa yol açacaktır. Piyasa buna hazır değilse 2021’de başlayan uzun süreli düşüş trendinin devamını göreceğiz.

Zincir üstü bakış açısına göre, Bitcoin balinaları fonlarını piyasada iyi bir fiyata gerçekleştirmek için hareket bile etmediler, bu da onların ya hedeflerinin çok daha yüksek olduğunu ya da varlıklarını gerçekleşmemiş önemli bir kayıpla tuttuklarını gösteriyor.

Balina seviyesinde Bitcoin satışının olmaması, yatırımcıların baskısıyla uğraşmak zorunda kalmadan piyasanın yukarı doğru hareket etmesini sağlayan bir yükseliş faktörüdür. Ne yazık ki, bu ayın başında yakaladığımız ivme kayboldu ve sektör daha da ilerlemek için yeni bir yatırım dalgası istiyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin