Popüler analist Bitcoin için 2022 yılında direnç bölgesini açıkladı!

Bitcoin fiyatı tüm zamanların zirvesine çıktı! Kripto piyasa değeri rekor kırdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası tüm zamanların en yüksek piyasa değerine ulaştı. Bitcoin rallisiyle birlikte piyasa yeni bir engeli daha aştı. Böylece kripto piyasa değeri %5,6 yükselişle 2.613 trilyon dolara ulaştı. Kripto piyasa hacmi de son 24 saat içerisinde %4 oranında bir yükselişle birlikte 94.75 dolara yükseldi.

Küresel kripto piyasası 1 yıllık grafiği.

DeFi pazarında ise tüm hacim şu anda 12.07 milyar dolar ve kripto para piyasasındaki toplam 24 saatlik hacminin %12,74’ünü oluşturuyor. Buna karşılık, tüm istikrarlı para birimlerinin hacmi şu anda %75,78’i temsil eden 71,81 milyar dolar.

Bitcoin tüm zamanların rekorunu kırdı

Bitcoin için olumlu haberlerin alındığı bir hafta oluyor. Bitcoin, ProShares Bitcoin vadeli işlemleri ETF’nin başarısının ardından, en büyük kripto para tüm zamanların en yüksek fiyatına ulaşmayı başardı. BTC fiyatının bu yükselişi kripto piyasasının 2,6 trilyon dolara ulaşmasına önemli katkı sağladı.

Bitcoin, Temmuz ayında 30.000 doların altın geriledikten sonra bu seviyelerden muhteşem bir geri dönüşün ardından yeni ATH’ye ulaştı. Sonuç olarak, BTC fiyat hareketi 14 Nisan 2021’de belirlenen 64.900 dolarlık son engeli aştıktan sonra tekrar aynı seviyelerden işlem görüyor. Yazım sırasında BTC son 24 saatte %7,76 ve önceki yedi gün içinde %19,56 arttı. Bitcoin birim başı fiyatı 66.800 doların üzerinden işlem görüyor.

BTC yükselişinin ardından MicroStrategy CEO’su Michael Saylor şu yorumu yaptı:

#Bitcoin’e karşı bahse girme.

SHIB mevcut pazar momentumundan yararlanamıyor

Bu sırada şaka temelli para olan  Shiba Inu (SHIB), Ethereum (ETH) ağında en çok kullanılan stabil olmayan para olmasına rağmen şu anda 0,00002763 dolardan işlem görüyor. SHIB son 24 saatte %2,4 ve önceki yedi güne göre %5,65 düştü.

Bununla birlikte, sabit paralar dışında, piyasa değerine göre ilk 20 kripto para içerisinde yer alan kriptolar yeşilden işlem görürken piyasanın olumlu havasından yararlanamaması dikkat çekiyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin