Bitcoin Ethereum analizi: Varlıklar Powell'ın açıklamalarına nasıl tepki verdi?
Bitcoin Ethereum analizi: Varlıklar Powell'ın açıklamalarına nasıl tepki verdi?

Bitcoin Ethereum analizi: Varlıklar Powell’ın açıklamalarına nasıl tepki verdi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasalar Federal Rezerv Başkanı Jerome Powell’ın yorumlarından çoğunlukla etkilenmediği için Bitcoin Cumartesi günü büyük ölçüde değişmedi. Yıllık Jackson Hole sempozyumunda konuşan Powell, daha fazla artışın mümkün olduğunu ima etti. Ethereum yakın zamandaki bir destek noktasına doğru geri hareket etti.

Bitcoin

Piyasalar Jerome Powell’ın Jackson Hole sempozyumundaki yorumlarına tepki vermediği için Bitcoin hafta sonuna başlarken 26.000 dolar civarında işlem görmeye devam etti.

Powell, “Uygun olması halinde faiz oranlarını daha da yükseltmeye hazırız ve enflasyonun sürdürülebilir bir şekilde hedefimize doğru ilerlediğinden emin olana kadar politikayı kısıtlayıcı bir seviyede tutma niyetindeyiz” dedi.

BTC/USD, Cuma gününün en yüksek seviyesi olan 26.406 doların ardından, yorumlar üzerine gün içi en düşük seviyesi olan 25.914 dolara geriledi.

Göreceli güç endeksi (RSI) yatay seyretmeye başladığından beri fiyat 26.000 doların üzerine çıktı.

Bu yazı yazılırken, fiyat gücü şu anda 25,71 seviyesinde seyrediyor ve bu da 20,00 tabanından ziyade 29,00 tavanına daha yakın.

Endeksin 29.00 seviyesinin üzerine çıkması halinde piyasaya yeniden giren daha fazla boğa olabilir.

Ethereum

BTC’ye ek olarak Ethereum (ETH) de Cumartesi günü düşüş yaşadı, zira yatırımcılar Fed başkanının dünkü konuşmasından etkilenmemişti.

ETH/USD dünkü seansta 1.665 dolarda zirve yaptıktan sonra günün erken saatlerinde 1.641 dolara geriledi.

Düşüşün sonucunda dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi 1.650 dolarlık destek noktasının altına düştü.

Bu hafta ETH’nin çoğunlukla en düşük 1.580 dolar ile en yüksek 1.690 dolar arasında işlem gördüğü ve ara sıra bazı kırılmalar yaşandığı görüldü.

Boğalar için momentumun gerçekten yukarı doğru kayması için RSI’da 33.00 direnç seviyesinde bir yükselişin meydana gelmesi gerekecek.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin