"Bitcoin en volatil varlık değil": Meltem Demirörs

“Bitcoin en volatil varlık değil”: Meltem Demirörs

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinShares’in baş strateji sorumlusu, şirketin S&P 500’e eklendikten sonra Tesla hisselerine kıyasla bu yıl Bitcoin’in en volatil varlık olmadığına inanıyor.

Bitcoin en volatil varlık değil

CNBC tarafından yayınlanan bir makaleye göre, CoinShares kripto fonunun baş strateji sorumlusu Meltem Demirors, 2020 yılı boyunca Bitcoin’in en volatil piyasa varlığı olduğunu kanıtlamadığına inanıyor.

CNBC’deki Squawk Box Asia programına katılan Meltem Demirors, tüm büyük varlıkların volatilite artışını gördüğüne dikkat çekti.

Demirors, Bitcoin’in volatilitesinin 2020’de bazı teknoloji devlerinin hisse senetlerine göre azaldığını belirtti.

Özellikle, Tesla hisselerinin devasa boyutta kazanımlarından bahsetti; şirket 21 Aralık’ta S&P 500 endeksine eklendi.

Tesla hisseleri bu yıl şimdiye kadar yüzde 676 arttı. Bu kazanımlarla karşılaştırıldığında, Bitcoin’in yüzde 220’lik artışı mütevazı görünüyor.

Demirors, izleyicilere volatilitenin göreceli bir ölçü olduğunu ve mevcut piyasa düzeninde Bitcoin’in eskisinden daha az volatil olduğunu hatılatıyor.

900 milyar dolarlık bir teşvik daha geliyor

Bu yıl, Bitcoin’in dünya merkez bankaları tarafından üstlenilen büyük parasal teşvik önlemleri dalgasıyla beş basamaklı kazanımlara doğru itildiğine inanılıyor.

Genel olarak, kurtarma için 6 trilyon dolardan fazla para basıldı ve Federal Rezerv ve Trump yönetimi tarafından 1.200 dolarlık teşvik çeki verildi.

Şimdi, 900 milyar dolar değerinde başka bir teşvik 20 Aralık’ta ABD Kongresi tarafından onaylandı. CBS News’e göre, her ABD vatandaşına toplam 600 dolar ödenecek.

Dolar ve diğer itibari para birimlerinin aksine Bitcoin arzı, bankaların ve hükümetlerin iradesiyle yapay olarak artırılamaz. 21 milyonluk sabit sabit BTC arzı, onu güvenli bir liman yapan ve kripto topluluğu tarafından kıtlık olarak bilinen bir enflasyon önlemi yapan özelliklerden biri oldu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin