Bitcoin birikimi, son yedi yılın zirvesinde: İşte verilerin söyledikleri…

Bitcoin borsa çıkışları yarım milyar dolara ulaştı: Ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fed öncesinde kripto para borsalarında ve varlıklarda hareketlilik sürüyor. Borsalardan soğuk cüzdanlara büyük miktarlarda varlık akışı sağlanıyor. Aynı şekilde belli zaman dilimlerinde de soğuk cüzdanlar üzerinden borsalara sıcak BTC girişi oluyor. Bu hareketler genellikle piyasayı manipüle etme eylemi olarak algılanıyor.

Her ne kadar manipüle hamleleri olsa da Fed öncesinde sıkı bir savaş var. İki taraflı oluşan savaştan kimin galip çıkacağını akşam göreceğiz. Ancak bu süre zarfıda yatırımcılar giriş/çıkışlara yine de dikkat etmeleri gerekiyor.

Zincir üstü analitik platformu Glassnode tarafından yayınlanan verilere göre, 20 Eylül’de günlük Bitcoin borsa çıkışları 518,6 milyon dolar seviyesine ulaştı. Bu kadar çıkışa rağmen neredeyse aynı şekilde geri giriş gözlemlendi. 489,2 milyon $’lık girişle beraber, net akış 29,4 milyon$’a ulaştı.

Bitcoin borsa çıkışları

Bitcoin, dün büyük döviz çıkışlarına maruz kaldı. Aslında Bitcoin borsa çıkışları tek başına bu durumu yaşamadı. 

Glassnode’un verileri, Ethereum’daki çıkışları da tespit etti. Toplam ETH çıkışlarının dün 260,5 milyon dolarlık girişlere kıyasla 412 milyon dolara ulaştığını gösteriyor. USDT çıkışları 487,4 milyon dolarlık girişlere kıyasla 501,3 milyon dolara ulaştığından Tether ağında benzer bir eğilim gözlemlendi.

Avrupa’nın önde gelen dijital varlık yönetimi firması CoinShares, haftalık fon akışı raporunu yayınladı ve BTC yatırım ürünlerinin, ETH yatırım ürünlerinden 15 milyon dolardan fazla çıkışa kıyasla geçen hafta toplam 17 milyon dolar dışarı çıktığını belirtti.

Bitcoin ağı

BTC ağı son 24 saat içinde genel aktivitede bir artışa tanık oldu. Glassnode, BTC’nin kalıcı vadeli işlem sözleşmelerindeki açık pozisyonunun Deribi’de 1 ayın en yüksek seviyesi olan 454.650.000 $’a ulaştığını vurguladı. 

Son olarak Bitcoin borsa çıkışları yatırımcıların varlıklarını korumaya yönelik hamlesi şeklinde değerlendirilebilir. Ancak yine de akşam alınacak karar her şeyin üstünde olacak.

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin