BTC’deki borsa dengesi neye işaret ediyor: 3 yıllık düşük seviyenin detayları…

Bitcoin borsa çıkışları, 100 bine yaklaşıyor: Bu iyi bir işaret mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın en değerli varlığı Bitcoin, Mart ayında yakaladığı ivmeyi devam ettirmek istiyor. Satışlarda ise yatırımcılar iştahsız. Daha fazla fiyatlanma için bekleyiş sürüyor. Bitcoin borsa çıkışları bunun bir göstergesi olabilir.

Mart 2022’nin son ayında Bitcoin borsa çıkışları bir kez daha 100.000 BTC’ye yaklaştı. Bu, Bitcoin’in aşağı yönlü baskıdan kurtulması ve ardından güçlü satın alma ilgisi ile gerçekleşiyor. Zincir üstü veri sağlayıcı Glassnode konuyla alakalı bir veri paylaştı:

“Bitcoin borsa çıkışları ayda 96,2 bin $ BTC oranına ulaştı. Bu büyüklükteki toplu döviz çıkışları, çoğu Mart 2020 likidite krizinden sonra olmak üzere, tarih boyunca yalnızca birkaç kez görülmüştür.”

Bitcoin borsa çıkışları ile daha iyi bir performans beklenebilir

Geçen hafta iyi bir yükselişin ardından, Bitcoin (BTC) hafta sonu boyunca güçlü bir konsolidasyon gösterdi. Bitcoin 45.500 dolarlık direncini güçlü desteğe çevirdi ve 46.000 doların oldukça üzerinde seyrediyor.Yukarı yönde, 200 günlük hareketli ortalamanın (DMA) yani 48.300 doların üzerindeki herhangi bir artış, Bitcoin’i yukarı yönlü bir yükseliş eğilimine sokacaktır. 

Öte yandan 19 milyon Bitcoin basıldı ve sadece 2 milyonu çıkarılmaya bırakıldı. Ayrıca Glassnode’dan gelen veriler, Bitcoin kullanıcı büyümesinin arz ihracına kıyasla keskin bir yükselişte olduğunu gösteriyor. Bu talep-arz açığı, kuzeye doğru devam eden bir fiyat artışını destekliyor.

Bitcoin Konferansı 2022

Piyasa, bu hafta 6-8 Nisan arasında yapılması planlanan Bitcoin konferansı için hazırlanıyor. Bitcoin konferansı, endüstrinin gelecek için nasıl hazırlandığını vurgulayan en büyük etkinliklerden biridir.

Diğer yandan, Apple’ın Bitcoin ödemelerini Apple Pay’e entegre edebileceğine dair güçlü bir söylenti var. Bu sadece Apple’ın bu hafta öncesinde büyük bir duyuru planladığı için piyasa varsayımı olduğunu söyleyebiliriz.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin