Bitcoin, bir haftalık rallinin ardından düştü! Korku sürüyor

Bitcoin, bir haftalık rallinin ardından düştü! Korku sürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’i 39.000 dolara yaklaştıran yedi günlük ralli, ne yazık ki sona erdi. Hafta sonu biterken piyasa yine düştü ve BTC fiyatının 37.000 dolara geri dönmesine neden oldu.

Bitcoin’in içi boş fiyat artışı

Piyasa, fiyat toparlanması sırasında ilk rahatlama belirtilerini hissetse de, kısa vadeli yükselişin neredeyse hiç hacim veya açık pozisyon olmadan gerçekleşmesi dikkat çekiciydi. Türev piyasa verilerine göre, OI (açık pozisyon) nispeten düşük kaldığı için traderlar yeni pozisyonlar açmak için acele etmiyor.

Bitcoin, bir haftalık rallinin ardından düştü! Korku sürüyor

Güçlü bir hacim artışının ardından gelen tek mum, Bitcoin’in birkaç saat içinde hızla 32.000 dolardan 36.220 dolara yükseldiği 24 Ocak’ta ortaya çıktı. Grafik verilerine göre, varlık şu anda yaklaşık 38.220 dolardaki trend direnç çizgisine ulaştı.

Hacim göstergesinin de ortaya koyduğu üzere, traderlar ABD pazarının açılışı öncesi piyasadan kaçınıyor ve bunu hem spot hem de türev kripto piyasalarındaki hacim artışı izliyor.

Panik sürüyor

Ana duygu göstergesi olan Korku ve Açgözlülük endeksi bir kez daha “Aşırı Korku”ya ulaştığından kripto para piyasası derin panik içinde hareket ediyor.

Wonderland DAO’nun kurucu ortağı Sifu’nun geçmişteki bir kripto skandalıyla bağlantılı olduğunun ortaya çıkmasının ardından altcoinler de baskıyı hissediyor.

Yazı yazılırken Bitcoin, günün en düşük noktası olan 36.702 dolardan hafif bir toparlanma gerçekleştirerek 37.110 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin