Bitcoin

Bitcoin aylık istatistik: Uzun vadeli sahipler ve dip döngüsü…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ağı ne olursa olsun blok üstüne blok üretmeye devam ediyor. Yine de, tüm bu faaliyetin ürettiği istatistikler, piyasayı anlamada kritik olabilir.

Bitcoin aylık istatistik için bu noktada ARK Invest’in verilerine bakıyoruz. Yayın, kendisini zincir içi aktiviteyi detaylandıran ve blockchain verilerinin açıklığını, şeffaflığını ve erişilebilirliğini gösteren bir “kazanç raporu” olarak tanımlıyor. 

Bitcoin aylık istatistik: 200 haftalık hareketli ortalama

Temmuz ayında Bitcoin, 200 haftalık hareketli ortalamasının üzerinde kapadı. Daha sonra Bitcoin fiyatı Ağustos ayında tersine döndü. Genel kapanışlar kötü oldu. Her ne kadar 20K üstü kapanış gelse de kritik verilerin altında izlemeye devam etti. 

Şu anda 22.680 dolar olan 200 haftalık hareketli ortalama direnç görevi görüyor. Fiyatın toparlanması kısa sürdü. Piyasalar her yerde kırmızı bülten gibi sallanıp duruyor.

Bitcoin aylık istatistikler doğruları gösteriyor. Zaman zaman mini ralliler oluşsa da genel yapı gidişatı bozuyor.

Bitcoin şu anda en güçlü zincir içi destek seviyesi olan 19.360 dolarla yatırımcı maliyet tabanının üzerinde işlem görüyor. Bitcoin hala yatırımcı maliyet tabanının üzerinde işlem görüyor. 

Bitcoin için dip geçerli mi?

Kısa vadeli (STH) maliyet esası, uzun vadeli (LTH) maliyete doğru yaklaşıyor. Bu geçmişte döngüsel dipleri işaret eden bir olay olarak tanımlanabilir. 

Temmuz sonundan bu yana, kısa ve uzun vadeli sahiplerin maliyet esası arasındaki fark 5.840 dolardan 2.500 dolara kadar geriledi.

Bitcoin aylık istatistik; piyasanın tipik olarak teslim olduğunu ve uzun vadeli katılıma geri döndüğünün bir işareti olarak görüyor. Bitcoin’in konsolidasyon süreci yakında sona ermesini görebiliriz. Yine de alt alanda bir süre daha oyalanması muhtemel. Bu ay vurguladığı tüm göstergeler aynı yöne işaret ediyor, yani biraz daha dibe…

Uzun vadeli Bitcoin sahipleri tarafından tutulan arz, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 13.55 milyona ulaşmasından sadece 34.500 token uzakta. Uzun vadeli stok arzı, toplam mevcut arzın %70,6’sını oluşturuyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin