Bitcoin

Bitcoin analisti açıklıyor: Aralık 2023’e kadar BTC fiyatı ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tarihsel fiyat döngüleri takip eden Bitcoin analisti TechDev, Aralık 2023’e kadar BTC fiyatının 180.000 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. TechDev’in Bitcoin fiyatı analizi, son üç döngü için bir fiyat geliştirme modeli sergiliyor. Bazı kullanıcılar 2023’ün çok erken olduğunu düşünüyor ve döngünün tamamlanması için 2025’i işaret ediyor.

TechDev Bitcoin fiyat analizi

Bitcoin gelişiminin tarihsel modeli göz önüne alındığında, Twitter’da TechDev kimliğine sahip bir analist, Bitcoin fiyatının Aralık 2023’e kadar 160.000 ila 180.000 dolar arasında olacağını gözlemledi. TechDev’in analizi, Bitcoin fiyatının döngüler hâlinde geliştiğini ve son üç döngü boyunca bu fiyat gelişim modeline bağlı kaldığını gösteriyor. TechDev, BTC günlük fiyatını ayarlanmış günlük süresine göre çizen bir grafik kullanarak döngüler arasındaki aralığın 10,2 günlük periyot olduğunu gösterdi.

TechDev; bu sabiti BTC grafiğindeki sivri uçları eşleştirmek, bir kesişme noktası bulmak ve her iki göstergeyi birleştirmek için kullandı. Analist, daha önce de belirtildiği gibi göstergelerin kesişme noktası olan Aralık 2023 ile BTC fiyatının 160.000 ila 180.000 dolar arasında olduğu bir sonraki hedefi elde etti.

Kripto analistinin tweeti büyük ilgi gördü ve kullanıcılar tercihlerine ve bireysel analizlerine göre tepki gösterdi. Bazı kullanıcılar TechDev’in gözlemini eleştirdi. Bitcoin fiyatının muhtemelen daha yüksek olacağı konusunda hemfikir olmalarına rağmen, mevcut döngünün 2025’in sonuna kadar tamamlanmayacağını iddia ederek analistin gözleminde yanıldığını dile getirdi.

Bitcoin

Diğer birkaç katılımcı, TechDev’in BTC analizinden duydukları heyecanı dile getirdi. Bazıları, BTC fiyatının yakında yükseleceğini tahmin ederek analistin gözlemini desteklediğini görüşlerine ekledi. Yanıt verenlerden birine göre çoğu yatırımcı Bitcoin’in yukarı yönlü momentumunu 96.000 dolarda bitirmesini bekleyebilir. Ancak fiyat 160.000 dolara kadar yükselmeye devam edecek. Ardından, topluluğun yalnızca bir kısmı fiyat rallisinden faydalanabilir.

TechDev’in gözlemine göre yaklaşan döngünün beklenen zirvesi, 2024’un nisan ve mayıs ayları arasında yapılması beklenen BTC halving etkinliğinden önce gerçekleşecek. Durum böyle olursa bu, fiyat döngüsünün yıllar içinde nasıl işlediğinde dair hafif bir sapma anlamına gelecektir. Geçmişte, halving olayı öncesinde artan volatiliteye rağmen fiyat döngüsü yarılanmadan önce değil, sonra sona eriyordu.

coinedition.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin