featured

Kripto kışına inat! Bitcoin adreslerinin çoğunluğu satışı tercih etmedi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılı kripto piyasası sert geçti. Genel yapı itibarıyla varlıklar hiçbir eski noktalarına ulaşamadı. 2021 yılında ATH gerçekleştiren çoğu varlık en az yüzde 70-90 düşüş gördü. Ara ara toparlanmalar olsa da bunlar kısa sürdü.

Bitcoin, kripto kışının arasında sıkışıp kaldı. Daha önce 2017’de gördüğü 20K seviyesini bu sefer aşağıya doğru kırdı. Ancak bu süre zarfında Bitcoin adresleri şaşırtıcı şekilde satış tercihinde bulunmadı.

Korku ve paniğin kol gezdiği zaman diliminde bile varlıklarını koruyan Bitcoin adresleri, sabırla pozisyonlarını korudu ve korumaya devam ediyor.

Bitcoin adreslerinin yarısından fazlası satış yapmadı

Bitcoin yatırımcıları, 2021 sonlarında kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesinden neredeyse %70 oranında düzeltme yaptı. Yatırımcılar, devam eden fiyat çöküşünü yönetmek için farklı stratejiler benimsediler. İlginç bir şekilde, çoğu yatırımcı kripto para birimini “HODL” olarak seçti.

Özellikle, Bitcoin adreslerinin %62’si, hakim olan depresif piyasa koşullarının ortasında bir yıldan fazla bir süredir varlığını satmadı. Aynı zamanda, TipRanks verilerine göre yatırımcıların %32’si varlığı 1 Eylül itibariyle bir ay ile 12 ay arasında elden çıkardı.

Veriler, Bitcoin satış baskısının azaldığını gösteriyor. Ayrıca yedi günlük hareketli ortalamanın altındaki kripto para birimi mevduatlarının iki yılın en düşük seviyesi olan 1.921 BTC’ye düştüğünü gösteriyor.

Bitcoin fiyat analizi

Bitcoin adresleri her ne kadar iyimser tablo çizse de fiyata henüz istenilen yansıma görülmüyor. Bitcoin’in, Federal Rezerv faiz oranı artışlarıyla birlikte yüksek enflasyon ortamında gezinmeye devam ediyor.

Bitcoin, Temmuz ayında 20.000$’ın altına düştü. Ancak önceki faiz oranı artışına tepki olarak 25.000$’a doğru keskin bir toparlanma başlattı. Bu toparlanma sadece anlık deneme olarak kaldı. Şimdi seniden faiz kararından önce 20K bölgesine geldi.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin