Bitcoin adresleri daha çok mu dip arıyor?

Bitcoin adresleri daha çok mu dip arıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın en değerli varlığı düştüğünde gözler balinalara çevriliyor. Bitcoin balinaları her geri çekilmede belli miktarda BTC topluyor. Fiyat aralığının ne olduğundan çok trendlere göre balinalar pozisyon alıyor. Bitcoin adresleri ise dün yaşanılan düşüş sonrası dip arama içinde mi? Yoksa dün alımlar yine gerçekleşti mi?

Bitcoin fiyatı, dün akşam saatlerinde 40K seviyesini kırdı. 39.450 dolara kadar gerileyen BTC, çok hızlı geri tepki verdi. Bu da tahtanın daha çok alıcıyla dolu olduğunu gösteriyor. Alıcıların  hevesli olması fiyatı yeniden 40.000 doların üzerine çıkardı. 

Bitcoin balinalarının satın alma modeli, uzun zamandır yaklaşan piyasa hareketinin bir göstergesi olmuştur. Her şey böyle olmasa da, bu üst adreslerin, fiyat üzerinde önemli etkiler oluşturabilir.  

Bitcoin adresleri aralarındaki arzı yeterince kontrol ettiği gerçeği devam ediyor. Bu, büyük fiyat değişimlerine denk gelen geçmiş hareketlerde açıkça görülüyor ve bir kez daha bu balinalar, başka bir boğa rallisinin başlangıcı olabilecek başka bir birikim eğilimine girdiler.

Bitcoin adresleri dip seviye fırsatlarını kaçırmak istemiyor

Bitcoin adresleri dip seviye fırsatlarını kaçırmak istemiyor

Bakiyelerinde 100.000’den fazla tutan Bitcoin adresleri yatırımcılar tarafından takip edilmekte. Genellikle, bu cüzdanların alıp satmalarına bağlı olarak, miktarlar iğneyi birkaç inçten fazla hareket ettirecek kadar büyük olabilir. Bu sefer cüzdanlar birikiyor ve toplu bakiyeleri kritik bir noktaya ulaştı. 

Zincir üstü analiz firması Santiment kısa süre önce, 100.000’den fazla BTC’ye sahip üç Bitcoin cüzdanının geçen yıl varlıklarını artırdığını bildirdi. Geçen yıl Şubat ayına kadar toplam 260 bin BTC bakiyesi olan bu cüzdanlar, varlıklarını ikiye katladı. Bir yıl içinde, toplam 404K BTC ekleyerek bakiyelerini 664K’ya getirdiler.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin