Bitcoin bir kez daha yükselişe geçti
Bitcoin bir kez daha yükselişe geçti

Bitcoin 51 bin doları geçerek son 3 haftanın zirvesine çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı 4 Aralık’tan bu yana ilk kez 51 bin doların üzerine çıkmayı başardı. BTC’de Noel rallisinin başladığına dair çok ciddi bir fikir birliği oluşmuş durumda. Peki Bitcoin rallisi devam edecek mi? Detayları beraber inceleyelim.

TradingView tarafından yayınlanan verilere göre, kripto borsası Bitstamp’ta BTC fiyatı bugün 51.392 dolara kadar yükseldi. Şu anda Bitcoin son 24 saatlik dönemde %5,33 artışla 51.032 dolar civarında işlem görüyor.

Tanınmış Rus kripto analisti “Lex Moskovski”, 100 ila 1000 Bitcoin arasında bakiyeye sahip cüzdanların daha fazla BTC satın almaya devam ettiğine dikkat çekmek için Blockchain analitik girişimi Glassnode’dan gelen verileri kullandı:

Popüler anonim kripto analisti “Altcoin Sherpa”, 158 binden fazla Twitter takipçisine Bitcoin’in fiyat hareketinin teknik analizini sundu:

Blockchain ve sosyal analitik girişimi Santiment, Bitcoin’in 51 bin dolar seviyesinin üzerindeki hareketinin trader duyarlılığını olumlu hale getirdiğini söylüyor.

21 Aralık Salı günü, Nasdaq listesinde yer alan iş zekası şirketi MicroStrategy Inc.’in (NASDAQ: MSTR) Kurucu Ortağı, Başkanı ve CEO’su Michael J. Saylor, firmasının yaklaşık 650 milyon dolara 29.646 Bitcoin daha satın aldığını açıkladı. BTC başına ortalama 21.925 dolarlık fiyatla yapılan alım, şirketin toplam BTC varlıklarını 70.470 Bitcoin’e yükseltti.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin