Bitcoin

Bitcoin 48 Bin Dolarlık dirençten düşüyor; 43 Bin Dolardan destek gelir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC), satıcıların dirence 48.000 $ ‘dan yanıt vermesinden sonra geri çekilme modunda. Kripto para birimi, Asya ticaret gününde 43.000 dolardan destek bulabilir ve bu da aşağı hareketi stabilize edebilir.

Bitcoin grafiği

BTC günlük fiyat grafiği, destek/direnc göstergesinde RSI düşük durumda.

Yukarıyı zorlarken 45.800 dolar civarında işlem gören Bitcoin son 24 saat içinde %3 değer kaybetti.

Günlük grafikteki göreli güç endeksi (RSI), genellikle fiyattaki geri çekilmelerden önce gelen aşırı alım seviyelerinden düşüyor. Ancak haftalık grafikte RSI, pozitif momentum okumalarıyla nötr. Bu, alıcıların daha düşük destek seviyelerinde aktif kalabileceği anlamına geliyor.

Bitcoin’in Şubat başı grafiği tekrar eder mi?

Ancak halen 2 hafta süren yükseliş trendinin altına doğru kırılımı zorluyor. Nitekim bu hareketin benzeri Şubat ayı başında vuku bulmuş ve az oranda bir değer kaybı ile sonuçlanmıştı.

Piyasa yorumcularına göre bu noktada, alıcıların 50.966 dolara doğru yukarı yönlü bir hedef elde etmek için kırılmayı 45.000 doların üzerinde tutması gerekecek.

coindesk.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin