featured

Kripto para piyasası lideri Bitcoin, 2023’ün ilk rallisini gerçekleştiriyor! 30,000 dolara ulaşabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası liderleri olan Bitcoin ve Ethereum’un fiyatları son günlerde yeniden canlandı. Şu anda sektöre olan ilgi ve yatırımların artması fiyatların yeniden yükselişe geçmesine neden oldu. Kurumsal yatırım ve kripto para birimlerinin meşru bir yatırım biçimi olarak artan ana akım kabulü dahil olmak üzere çeşitli faktörler fiyatları yukarı çekti. Şimdi, Bitcoin’in sıradaki hareketi ne olacak? Fiyat yakında 30,000 dolara ulaşacak mı?

Bitcoin 2022’de nasıl performans gösterdi?

2022 yılında, kripto piyasası genel olarak düşüş eğilimi gösterdi. Çoğu kripto para birimi ortalama olarak yaklaşık %75 değer kaybetti. Piyasa lideri olan Bitcoin, tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 70,000 dolardan 15,000 dolara kadar düşüş yaşadı.

Bununla birlikte, fiyat bir miktar yükselmeyi başardı ve 2022 yılını 16,500 dolarlık bir fiyatla bitirdi.

Bitcoin grafik

Yükselişin sebebi ne?

Yaklaşık 6 ay süren bir konsolidasyonun ardından kripto fiyatları yeniden pozitif getiriler göstermeye başladı. BTC 16,500 dolarlık değerinden bir büyüme gösterdi ve bunun sonucunda 20,700 dolarlık değerine ulaştı. Bitcoin yükseldi çünkü, kripto para birimlerinin fiyatı çok güçlü bir destek alanına ulaştı. Konsolidasyondan sonra, çoğu zaman olduğu gibi, güçlü fiyat artışı geldi. Yatırım dünyasında yıl sonu genellikle yavaş olduğu için bu özellikle doğrudur. Şirketler yılı kapatmakla meşgulken insanlar tatilin tadını çıkarıyor.

Bitcoin 2023’te 30,000 dolara ulaşabilecek mi?

Böyle bir fiyat artışından sonra, Bitcoin fiyatının 20,000 dolara bir ayarlanma yapması bekleniyor. Bu, kısa bir satış hareketini tetikleyecektir çünkü yatırımcılar kârlarını realize edebilir. Eğer kripto para piyasası ivmesini sürdürürse, BTC bir sonraki kritik seviye olan 30,000 dolara doğru yükselişe devam edebilir.

CryptoTicker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin