Bit2Me, erişim yüzünden başka kripto para borsasına yöneldi!

Bit2Me, erişim yüzünden başka kripto para borsasına yöneldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İspanyol kripto para borsası Bit2me, şirketin ticaret platformuna erişimi engelledikten sonra başka bir İspanyol borsası olan 2gether’ın müşterilerini çekmek istiyor. 

Bit2me, 2gether’ın platformunda işlem yapmaya devam etmeleri için müşterilerine uyguladığı 20€’luk ücreti ödeyecek. Müşteriler, varlıklarını oraya aktararak Bit2me platformunda işlem yapmaya devam edebilecekler.

10 Temmuz’da İspanyol kripto para ticaret platformu 2gether, ayı piyasası nedeniyle ilgili operasyonel maliyetlerini haklı çıkaramadığını öne sürerek ücretsiz ticaret hizmetlerini kapatmak zorunda kaldı.

Bit2Me ile 2gether arasında anlaşma yapıldı

İki kripto borsası arasında yakın zamanda bir anlaşma yapıldı. Yapılan anlaşmanın ardından Bit2Me, borsanın elverişsiz piyasa koşullarında faaliyet gösterememesi nedeniyle yakın zamanda alım satım yapması engellenen 100.000 kripto yatırımcısını 2gether’e dahil etme planlarını paylaştı.

İspanyol kripto para borsası Bit2me, geçen hafta başka bir İspanyol kripto para borsası olan 2gether tarafından hesapları bloke edilen müşterileri alma niyetini belirtmiş oldu. Şirket, müşterilerin ticarete devam etmek için fonlarını ve hesaplarını platformuna taşımasına izin verecek bir plan açıkladı.

Yakın zamanda yerinden edilmiş kripto yatırımcılarına kolaylık sağlayan Bit2Me, 2gether ile kullanıcılarını herhangi bir ücret ödemeden dahil etmek için bir anlaşmaya vardı. Kullanıcıların varlıklarını devretmelerine ve ticaret faaliyetlerine devam etmelerine izin verdi. Bit2Me CEO’su ve kurucu ortağı Leif Ferreira konuyla alakalı şunları söyledi:

“Kripto para birimleri ve Blockchain teknolojisi dünyası, bugünümüzün ve geleceğimizin anahtarıdır. Bu nedenle, kripto ekosistemine bağlı kalmak isteyen 2gether kullanıcılarının yanında olmak istiyoruz.”

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin