Yeni bir Bitcoin borsası geliyor ve IEO pazarını hedef alıyor
Yeni bir Bitcoin borsası geliyor ve IEO pazarını hedef alıyor

Bir borsa kullanıcılarına düşük ücretlerle Bitcoin sunuyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir borsa kullanıcılarına düşük ücretlerle Bitcoin sunuyor! Hindistan’ın lider kripto para borsası Unocoin, platformunda bu hafta başlarında meydana gelen teknik aksamadan etkilenen tüm kullanıcıları için Bitcoin (BTC) sunacağını duyurdu. Borsa, platformda beş yeni kripto para daha listeleyeceğini duyurduktan sonra teknik bir aksaklıkla karşı karşıya kaldı.

Unocoin, platformundaki teknik aksamadan etkilenen tüm kullanıcılara Bitcoin sunacak

Borsa platformu Zilliqa (ZIL) kripto parasıyla ilgili teknik bir sorunla karşı karşıya kaldı. Kullanıcılar ZIL’lerini cüzdanlarına alamadılar ve bazı kullanıcılar kripto para ile ilgili para yatırma ya da para çekme işlemlerini gerçekleştiremedi. Bu, Zilliqa’yı satın alan kullanıcılar arasında panik durumuna yol açtı. Unocoin ekibi, bu noktada kripto paraya tam olarak ne olduğu konusunda net bir açıklama yapmadı.

Unocoin ekibi, ZIL sorununun çözüleceğini ve kişilerin hesaplarının incelendiğini söyledi. Ayrıca Unocoin ekibi, Bitcoin’in hatadan etkilenen tüm kullanıcılara sorunu telafi etmenin bir yolu olarak sunulacağını da açıkladı.

Bir borsa kullanıcılarına düşük ücretlerle Bitcoin sunuyor!

Unocoin ekibi konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

ZIL sorunu çözülme eşiğinde ve insanlar paralarını kendi hesaplarına alıyor. Bununla birlikte Unocoin, Bitcoin değerinde Rs.200 teklif ediyor. Herhangi bir işlem ücreti de talep etmiyor. Bu, kullanıcıların karşılaştığı kayıpları telafi etmek için küçük bir girişim.

CoinMarketCap verilerine göre Zilliqa, yazım sırasında 856 milyon dolarlık bir piyasa değeriyle 0,117 dolardan işlem görüyor. Ayrıca Zilliqa son 24 saat içinde %18’den fazla düşüş gösterdi. Bitcoin ise, 130 milyar dolarlık piyasa değeriyle 7.376 dolar seviyelerinden işlem görüyor ve son 24 saatte %7 oranında düşüş gösterdi.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin