Elinde olanlar dikkat! Binance yeni delist listesini açıkladı…

Elinde olanlar dikkat! Binance yeni delist listesini açıkladı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son zamanlarda borsaların kripto varlıklarını delist etmesi gündemde. Öncelikle bu  işlemlere Binance öncülük etti. Kripto para borsası bazı nedenlerden dolayı varlıkları sisteminden çıkarıyor.

Daha öncesinde de yaptığı delist ile gündeme gelen Binance ikinci operasyonu başlattı. Aslında bundan önceki bazı süreçlerde de listeden çıkardığı para birimleri olmuştu. Fakat şimdi kripto para birimlerini borsadan çıkarmaya hız vermiş gibi görülüyor.

Binance yaptığı işlemlere Huobi Global olmak üzere diğer borsalarda katıldı. Kullanılmayan ve spam olan projeler tek tek borsalar tarafından çıkarılıyor. Sadece bu nedene bağlamamak gerekir. Ayrıca hacim olmaması ve bazı yaptırımlara maruz kalması borsaların delist etmesine yardımcı oluyor.

Binance’ın delist listesi kabarıyor

Lider kripto borsası, rezerv ve kara para aklama gibi ithamlara maruz kaldığı bir zamanda yaptığı delistlerle ön plana çıktı. Geçtiğimiz haftalarda MITH, BTCST ve REP gibi para birimlerini delist etmişti. Bu işlemin hemen ardından MITH ve BTCST büyük bir düşüş görmüştü.

Bugün ise Binance tarafından gelen haberlerle beraber yeni bir delist listesi ortaya çıktı. Borsa; ANC, YFII MIR ve TORN varlıklarını birçok paritede çıkaracak. Bunun için tarihte paylaşan kripto borsası yatırımcıları uyardı.

27 Aralık TSİ sabah saat 06.00’da dört kripto para birimi BTC, USDT paritelerinde yer almayacak. Delist edilen kripto para birimleri şimdilik BUSD paritesi olarak işlem görecek.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin