featured

Binance Coin fiyat analizi: BNB düşüşü reddediyor, yükselmeye hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği altcoinlerden bir tanesi olan Binance Coin fiyat analizinde bugün yükseliş eğilimi görülüyor. BNB, geçtiğimiz gün aşağı yönlü hareketi reddetti. Peki BNB yükseliş için hazır mı?

Binance Coin grafiğinde yapılan fiyat analizine göre, dün herhangi bir düşüş kaydedilemediği için hâlâ bir geri dönüşün gelmesi bekleniliyor. Dolayısıyla bugün de yükseliş gösteriyor. Büyük olasılıkla BNB nihayet daha yüksek bir seviye belirlemeye ve geçen hafta görülen düşüş eğilimindeki piyasa yapısını tersine çevirmeye hazır.

Kripto para piyasası son 24 saat içinde bir yükseliş ivmesi gördü. Piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum sırasıyla yüzde 0,06 ve yüzde 3,15 oranında kazanç kaydettiler. Bu arada, bir diğer altcoin Avalanche (AVAX) ise neredeyse yüzde 10 oranında bir kazançla en iyi performans sergileyenler arasında.

Son 24 saatte Binance Coin fiyat hareketi: BNB, 510 doların altına düşüşü reddetti

BNB 511,70 dolar ile 535,43 dolar aralığında işlem görüyor. Bu da son 24 saat içinde önemli bir volatilite olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 20,78 oranında artarak 1,85 milyar dolara ulaştı. Bu arada, toplam piyasa değeri ise 88.8 milyar dolar civarında işlem görüyor. Kripto para piyasasında genel sıralamada 3. sırada yer alıyor.

BNB/USD 4 saatlik grafik analizi: BNB daha yüksek bir seviyeye gidebilecek mi?

4 saatlik grafikte, boğaların bu sabah momentumu devraldığını ve muhtemelen gün sonunda daha yüksek bir kırılmaya yol açacağını görebiliriz.

Binance Coin fiyatı, 9 Aralık tarihinde 15 dolar civarında güçlü bir düşük salınım zirvesinin ayarlanmasının ardından son haftalarda istikrarlı bir düşüş gördü. Daha sonra, BNB iki kez güçlü hareketler yaşadı. Bunların sonuncusu ise mevcut dip seviyeyi 510 dolar civarında tutmayı başardı.

Binance Coin 4 hour

O zamandan beri, BNB bir geri çekilme hareketi yaptı ve 545 dolarda net bir düşük seviye belirledi. Ayı momentumu hızla geri döndü ve dün yine yavaş bir düşüş gerçekleşti.

Ancak, birkaç kereden daha fazla düşüş reddedildi. Bu da piyasada artan bir satın alma baskısının olduğuna işaret etti. Ek olarak, bu sabah potansiyel olarak bugün daha yüksek seviyeleri görebileceğimizi gösteren bir miktar yükseliş momentumu ortaya çıktı.

Binance Coin fiyat analizinde sonuç olarak

Binance Coin fiyat analizinde gece boyunca devam eden daha fazla aşağı yönlü gitmesini reddeden bir tutum gördüğümüz için bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, BNB/USD muhtemelen önümüzdeki 24 saat içinde nihayet daha yüksek bir seviye belirlemeye hazır.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin