Binance CEO'su CZ, Bitcoin hakkında oldukça iyimser! Peki neden?
Binance CEO'su CZ, Bitcoin hakkında oldukça iyimser! Peki neden?

Binance CEO’su CZ, Bitcoin hakkında oldukça iyimser! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su ve kurucusu CZ, kripto piyasasının çöküşüne rağmen piyasadaki son olaylar hakkında iyimser konuştu.

CZ bugün bir tweet’te kripto pazarının son pazar çöküşüne rağmen büyüdüğünü belirtti. Bitcoin’in fiyatı hakkında yorum yapan CZ, en iyi varlık sınıfının 20.000 dolara kadar yükseldiği 2017 yılında, birçok kişinin fiyatın “çılgın yüksek” olduğuna inandığını söyledi.

CZ şunları söyledi;

“2017’de 20.000 doların çılgınca yüksek olduğunu düşündük. Bugün, 20.000 doların acı verici derecede düşük olduğunu düşünüyoruz. Bu sektörün büyüdüğünün bir işaretidir.”

https://twitter.com/cz_binance/status/1537674040206405632

Bitcoin’in 2017 rallisi

Bitcoin’in 2017’den bu yana geldiği seviye oldukça dikkat çekici. Dünyanın en büyük kripto para birimi fiyatı, 2017’nin sonuna doğru 20.000 dolara ulaştığından beri %200’ün üzerinde artış yaşadı.

Bitcoin’in o dönemdeki muazzam büyümesi, birçok yatırımcının kripto para piyasasına girmesini sağladı ve bu da varlık sınıfını yeni zirvelere çıkardı.

Yatırımcıların çoğu, Kasım 2021’de Bitcoin’in 100.000 dolara ulaşmasını beklerken, varlık 69.000 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştı.

Olumsuz gelişmeler ortasında Bitcoin çöküyor

Bu yükseliş beklentilerinin aksine, Bitcoin son piyasa olaylarından oldukça kötü bir şekilde etkilendi. Tüm bu gelişmelerin ortasında, BTC fiyatı 69.047 dolardan 20.100 dolara düştü.

Yaygın olarak bildirildiği üzere, Rusya’nın Ukrayna’yı işgali, Terra ekosisteminin çökmesi, artan enflasyon ve Celsius Network olayı gibi olayların tümü kripto piyasasının düşüş eğilimine katkıda bulundu.

Birçok perakende yatırımcı, Bitcoin’in çöküşüne duygusal olarak tepki verdi. Ancak büyük yatırımcılar, BTC’nin 20.000 dolara gerilemesinin sektörün büyümesine işaret ettiğine inanıyor.

Mike McGlone ve Peter Brandt

Bitcoin piyasa analisti Mike McGlone, BTC için dip noktasını 20.000 dolardan 5.000 dolar seviyelerine çekti.

Diğer taraftan, kıdemli kripto analisti Peter Brandt, Bitcoin’in 20.000 dolar seviyesinde rahatlayabileceğini söylüyor.

Yazım sırasında, Bitcoin son 24 saatte %2,4’lük bir düşüşle 20.640 dolardan işlem görüyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin