Binance ve CZ ile ilgili iddialar devam ediyor: Sıradaki detay Justin Sun oldu

Binance borsasından milyar dolarlık para çıkışı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para birimi endüstrisi , FTX kripto para borsasının  iflasından önce zaten berbat bir yıl geçiriyordu. Terra-Luna stabilcoinin Mayıs ayındaki 40 milyar ABD doları tutarındaki patlaması, birkaç borç verme platformunu iflas ettirdi.

Şimdi, FTX’e maruz kalan başka bir işletme grubu işyerini kapatırken, işten çıkarmalar hız kazandı. Buna bir de yeni borsalar için söylentiler arttı.

Dünyanın en büyük kripto borsasında bir milyar dolardan fazla çıkış yaşandı. Bunun ardından Binance CEO’su Changpeng Zhao, müşterilerini rahatlatmak için devreye girdi.

Binance borsasında telaş mı yaşanıyor?

Kripto analitik portalı Nansen, son 24 saat içinde önde gelen kripto para borsası Binance’ten büyük bir fon çıkışı olduğunu bildirdi. 1,6 milyar dolarlık net bir çıkış olduğunu şirket açıkladı. Bu sadece ERC20 tokenlerinde ve ETH’nin kendisinde yaşandı.

Binance’in USD Coin çekimlerinde bir artış gördüğünü kabul ettikten sonra CEO CZ, 

“PAX/BUSD’den USDC’ye geçiş yapmak için NY’de USD cinsinden bir bankadan geçmek gerektiğini vebankaların birkaç saat daha açık olmayacak. Binance durumun düzeltilmesini bekliyor.”

USDC likiditesinin Binance’te bir sorun olduğunun ortaya çıkmasıyla, Tron’un kurucusu Justin Sun borsaya 100 milyon USDC yatırdı.

Görünüşe göre müşterilerin borsadan para çekmekte sorun yaşayabileceklerine dair endişeleri reddeden Zhao, kullanıcıları rahat ettirecek bir tweet paylaştı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin