Binance 2022 yılına stratejik bir yatırımla başlıyor
Binance 2022 yılına stratejik bir yatırımla başlıyor

Binance 2022 yılına stratejik bir yatırımla başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın işlem hacimleri açısından en büyük borsası Binance’in stratejik yatırımı, Kasım ayında WOO’nun 30 milyon dolarlık A Serisini takip ediyor.

Binance’in risk sermayesi kolu, kullanıcıları borsalara, kurumlara ve merkezi olmayan finans (DeFi) ağlarına bağlayan bir likidite platformu olan WOO Network’e 12 milyon dolarlık stratejik yatırım yaptığını duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“WOO Network, hem zincir içi hem de zincir dışı derin likidite ve sıfır ücretli ticaret sağlayarak kripto ekosistemine önemli bir değer katıyor. Uzun süreli ilişkimizi genişletmek ve özellikle Binance Smart Chain konusunda daha fazla işbirliklerini keşfetmekten heyecan duyuyoruz.”

Binance WOO Network’ün son yatırımcısı oluyor

WOO Network, 40’tan fazla kuruma, borsaya, ticaret ekibine, cüzdanlara ve merkezi olmayan uygulamalara likidite sağlar. Şirketin ürünleri arasında kurumsal yatırımcılar için bir platform olan WOO Trade ve sıfır ücretli ticaret ile derin likiditeyi birleştiren bireysel yatırımcı odaklı WOO X yer alıyor.

Geçen yıl, WOO Network, fiyatlandırmayı iyileştirmek ve fiyat kaymasını azaltmak için likidite ağını ve kurumsal piyasa oluşturma tekniklerini kullanan WOOFi Swap’ın piyasaya sürülmesiyle Binance Smart Chain’de likidite sağlamaya başladı. WOO ayrıca DYDX, Matcha, ParaSwap, 1inch ve DODO gibi diğer merkezi olmayan protokollere likidite sağlıyor.

WOO Network Kasım ayında önemli tutarda bir yatırım aldı

WOO Network, stratejik ortakları arasında Three Arrows Capital, Crypto.com Capital, Avalanche ve BitTorrent bulunuyor. Bu girişimler, Kasım ayında 30 milyon dolarlık A Serisi finansman turunda WOO Network’e yatırım yaptı.

2017 yılında kurulan Binance Labs, hackathon organizatörü DoraHacks ve birlikte çalışabilirlik girişimi LayerZero gibi şirketlere erken aşamada yatırım yapma eğilimindedir. Ancak yatırımcı ve inkübatör, daha sonra, yatırım firması Thoma Bravo tarafından yönetilen, kripto staking firması Figment için son 110 milyon dolarlık C Serisi gibi daha büyük turlara da katıldı.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin