Beklenen Shiba Inu (SHIB) yakım etkinliği başladı! İşte detaylar
Beklenen Shiba Inu (SHIB) yakım etkinliği başladı! İşte detaylar

Beklenen Shiba Inu (SHIB) yakım etkinliği başladı! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bigger Entertainment CEO’su Steven Cooper, bu hafta bir milyar SHIB tokeni yakılacağını açıkladı. 131 milyondan fazla SHIB, doğrudan ölü bir cüzdana aktarıldı ve Sevgililer Günü’nde yani bugün 240 milyon SHIB daha yakılacak. Aynı zamanda, kripto yakma kampanyasının geliştiricisine göre Bricks Buster, bu hafta büyük bir token yakma gerçekleştirmeyi hedefliyor. Mobil uygulama oyunu, 15 Şubat’ta 500 milyon SHIB’yi yakacak. Bu, haftanın toplamını 1 milyar dolara yaklaştırıyor.

Raporlara göre, Shiba Inu tokenleri, SHIB yakım etkinliğinin bir parçası olarak Bigger Entertainment ve diğer dokuz şirket tarafından yakılacak. Bigger Entertainment CEO’su, bir kullanıcıya yanıt vererek bir haftada bir milyar SHIB tokeni yakma hedefini yeniden doğruladı.

Balinaların Shiba Inu birikimi sürüyor

Shibburn isimli Twitter hesabına göre, son 24 saatte gerçekleşen 17 işlemde toplam 38.951.147 SHIB tokeni yakıldı. Takip eden saatlerde yaklaşık üç milyon token daha yakıldı ve dolaşımdaki toplam SHIB sayısı 41.511.004 azaldı. Balinalar, hafta boyu sürecek yangından önce muazzam sayıda SHIB stokluyor.

WhaleStats az önce izlediği 1.000 BSC cüzdanı arasındaki en büyük BNB balinasının 4.232.859 dolar değerinde 139.929.254.883 Shiba Inu tokenini satın aldığını paylaştı. Shiba Inu, balinalar arasında en popüler kripto para ünvanını geri kazandı. Shiba Inu fiyatındaki artış, yakımdan kaynaklanan arz azalmasına bağlanabilir.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin