BBVA'nın ETH'yi sistemine dahil etmesi Ethereum fiyatını nasıl etkileyecek?

BBVA’nın ETH kararı, Ethereum fiyatını nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum fiyatına göre ETH, bir süredir kapitalizasyon açısından ikinci en büyük kripto para birimi oldu.

Ethereum, birçok altcoin, merkezi olmayan uygulama (dApps) ve merkezi olmayan finans (DeFi) için temel olarak kullanılır.

Ethereum birçok endüstri tarafından benimsendiğinden, bu fayda ve popülerlik seviyesi potansiyelini göstermeye başlıyor.

Ethereum için artan destek

13 Aralık’ta, İspanya’nın en büyük bankalarının Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) olarak bilinen bankanın İsviçre Yan Kuruluşu, Ethereum’u desteklenen bir varlık olarak sistemine dahil etti.

Banka tarafından yapılan resmi duyuruya göre, Avrupa’daki geleneksel finans kurumları arasında piyasa değeri açısından ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum’u (ETH) ürün yelpazesine ekleyen ilk şirket oldu.

Banka’nın CEO’su Alfonso Gomez, bu hareketin yatırımcıların portföylerini çeşitlendirme arzusu nedeniyle yapıldığını söyledi.

BBVA İsviçre’nin kripto varlık hizmetinin geçen Haziran ayında tüm müşteriler için faaliyete geçtiğini ve başlangıçta bir kripto para birimi teklifi olarak Bitcoin (BTC) ile başladığını unutmayın. BBVA’nın kripto varlık hizmeti özel bankacılık müşterilerinin yanı sıra yeni yatırımcılar arasında da iyi karşılanan bir dijital varlık saklama hizmetidir.

BBVA’nın bu yeni hizmeti, bu dijital varlıkların yüksek düzeyde benimsenmesinin yanı sıra net düzenlemelerle İsviçre içinde sunduğunu unutmayın.

Bu, Ethereum (ETH) tokenının değerini artırma potansiyeline sahiptir.

BBVA’nın kararı Ethereum fiyatını yükseltir mi?

Ethereum fiyatı bugün 3.790.90 dolar civarında işlem gördü.

Ethereum fiyatı
ETH fiyatı

Bankanın kararının token için ne tür bir değer noktası olduğuna dair bir bakış açısı elde etmek için, tüm zamanların en yüksek değerini ve geçen ayki performansını gözden geçireceğiz.

Ethereum (ETH) tokenının tüm zamanların en yüksek değeri, tokenın 4.878.26 dolar değerine yükseldiği 10 Kasım’da kaydedildi. Burada, tüm zamanların en yüksek değerinde ETH tokenının 14 Aralık’tan 1.087.36 dolar daha yüksek olduğunu görebiliriz. Ayın kaydedilen en düşük noktası ise tokenın 3,987,64 dolar değerine düştüğü 18 Kasım’daydı. Burada 18 Kasım’dan 14 Aralık’a kadar Ethereum fiyatının 196.74 veya %5 düştüğünü görebiliriz.

IntoTheBlock’tan alınan verilere göre, ETH son yedi gün içinde 100.000 dolardan yüksek işlemlerle 70 milyar dolar gördü.

Ethereum büyük <a title=

Ek olarak, ETH son yedi gün içinde toplam borsa girişlerinde 11,67 milyar dolar ve toplam borsa çıkışlarında 12,01 milyar dolar gördü.

Banco Bilbao Vizcaya Argentaria’nın (BBVA) eklenmesiyle Ethereum fiyatı, Ocak 2022’nin sonunda 4.000 dolara yükselme potansiyeline sahip ve bu da onu sağlam bir yatırım haline getiriyor.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin