Barry Silbert DOGE, Tesla ve GameStop'tan sonra Elon Musk'ın neler yapacağını merak ediyor
Barry Silbert DOGE, Tesla ve GameStop'tan sonra Elon Musk'ın neler yapacağını merak ediyor

Barry Silbert DOGE, Tesla ve GameStop’tan sonra Elon Musk’ın neler yapacağını merak ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DCG’nin kurucusu Barry Silbert, Elon Musk’ın Tesla, Gamestop ve Dogecoin’den sonra başka bir şey yapıp yapmayacağını merak ediyor.

Grayscale’in ana şirketi olan Digital Currency Group’un kurucusu ve CEO’su Barry Silbert, Musk’ın son iki yılda sattığı varlıklar hakkında bir tweet yayınladı.

Sıradaki hamle ne olacak?

Elon Musk’ın Tesla ve GameStop hisse senetleri ve Musk’ın en sevdiği Dogecoin hisselerinden sonra gelecek şeyin ne olacağı şeklinde yorumlanabilir.

Elon Musk’ın bu yılki tweet’inden sonra 2020’de Tesla ve GameStop hisse senetlerinin fiyatı yükseldi. Aynısı Dogecoin için de geçerli.

Ancak önceki yıllarda da Doge hakkında tweet attı. DOGE ile ilgili son tweet’in ardından, kripto para tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. DOGE sonunda 0,45 $ seviyesine yükseldi ve ilk beşe girdi.

Ancak daha sonra kripto para birimi 0,31 dolara ve CoinMarketCap’te yedinci sıraya geri düştü.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin