Blockchain verileri Ethereum Balinalarının Shiba Inu alımlarını artırmaya başladığını gösteriyor

Blockchain verileri Ethereum Balinalarının Shiba Inu alımlarını artırmaya başladığını gösteriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, güçlü düzeltmeden sonra hâlâ toparlanmaya çalışıyor. SHIB tokeni, bir kez daha en büyük 1.000 Ethereum cüzdanı tarafından en çok satın alınan tokenlerden biri haline geldi. hızlı artan satın alma gücüyle Shiba yeniden en büyük varlık sahiplerinin gözdesi haline geldi.

Shiba Inu ilk 10’a girdi

WhaleStats balina izleme hizmetine göre, Shiba büyük cüzdanlar arasında en çok satın alınan tokenler arasında ilk 10’a girdi. Satın alma hacmi, balinaların sahip olduğu miktarlara kıyasla önemsiz kalırken, bu yine de tokene olan ilginin varlığını gösteriyor.

TradingView’deki hacim göstergesine göre, tüccarlar varlığı aktif olarak takas etmeye istekli değil ve Ethereum veya Bitcoin gibi daha büyük sermayeleri tercih ediyor. Tüccarların düşük aktivitesi, hafta sonu olmasına da bağlanabilir (geleneksel finansal piyasalar için).

Shiba artık ilk değil

Balinaların satın alma faaliyeti önemli bir gösterge olsa da, balina adreslerindeki varlıklarının toplam değeri 1,5 milyar dolara ulaştı ve toplam varlıklarda SHIB tokeninin ikinci sıraya düşmesiyle sonuçlandı.

Birincilik, 1,6 milyar doları aşan bir sermaye ile tutulan FTX Tokeni FTT’ye ait. Shiba ve FTT’nin birincilik için kıyasıya mücadele ettiği görüldü. Ancak Shiba Inu, balinalardan yaklaşık 300 milyon dolar alımından sonra bile liderliğini kaybetti.

Bugün, Shiba Inu günlük % 1,4 kayıpla 0,00003$’dan işlem görüyor. Shiba Inu ticaretinin 0,00003$ destek bölgesinin üzerinde olması nedeniyle varlık üzerindeki toparlanma rallisi henüz sonuçlanmadı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin