Shiba Inu balinaları umudu kesiyor mu?
Shiba Inu balinaları umudu kesiyor mu?

Balinalar Shiba’dan umudu kesiyor: “Ölüm fermanı” mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Birimleri – Köpek temalı kripto para birimlerinin en dikkat çeken üyelerinden Shiba Inu, yine yatırımcılarını üzecek bir veri ile gündemde. Shiba’nın, en büyük 1.000 Ethereum cüzdanı arasındaki hakimiyetinin büyük bir bölümünü kaybettiği açıklandı.

Balina cüzdanlarındaki SHIB payı düşüşte

Son dönemde piyasa değerinin %12’sini kaybeden SHIB’de bu kritik eğilim ağırlaşma belirtileri gösteriyor.

GameFi endüstrisi piyasadaki boğa trendini geride bırakırken, Shiba Inu gibi kripto para birimleri uzun vadeli bir konsolidasyon aşamasına girmişti. Daha sonra ise market payı ve piyasa değeri kaybına yol açan bir ayı trendi başlamış gibi görünüyor.

Çeşitli varlıklar arasındaki hakimiyet, genellikle bir eğilim göstergesi olarak kabul edilebilir. Hakimiyetin düşmesiyle, balinalar genellikle fonlarını farklı varlıklara yeniden dağıtıyor. Piyasa şu anda GameFi ve Metaverse tokenlerine doğru eğildiğinden, balinalar fonlarını bu alanlara taşıyor.

Balinaların tuttuğu SHIB miktarı değişmemiş de olabilir

Shiba Inu’nun pay yüzdesi yaklaşık %20’den %8’e düşmüş olsa da tüm varlıkların dolar değeri halen yaklaşık 2 milyar dolarda. Bu veri de çoğunlukla SHIB’nin fiyat düşüşünden kaynaklanan %10’luk bir düşüşle karşı karşıya.

Balinalar büyük olasılıkla aynı miktarda token tutuyorlar, ancak aynı zamanda konumlarını önemli ölçüde artırmıyorlar. Bu da kripto para piyasasında tokenin şüpheli performansına bağlı olabilir.

Toplam varlıklara göre, balinalar şu anda çoğunlukla daha küçük altcoinler ve nispeten düşük kapitalizasyona sahip tokenler olan “izlenemeyen tokenleri” elinde tutuyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin