Balinalar piyasa çöküşünün ortasında bu iki altcoin'i biriktiriyor!

Balinalar piyasa çöküşünün ortasında bu iki altcoin’i biriktiriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – WhaleStats blok zinciri analiz platformu, ilk 1000 Ethereum balinasının, MATIC’in en çok işlem gören altcoin konumunu elinden alan LINK üzerine yeniden bahis oynadığını ortaya koydu.  Bu arada, ETH balinaları piyasa çöküşünde LINK ve MATIC satın alımına devam ediyor. İki altcoin de en çok alınan ilk 10 kripto para listesinde bulunuyor.

LINK ve MATIC en popüler altcoinler listesinde

Hem MATIC hem de LINK, en iyi Ethereum balinaları tarafından en sık satın alınan ilk on kripto para birimi arasında yer alıyor. Ancak WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre, LINK, şimdiye kadar en çok işlem gören altcoin statüsündeki MATIC’i devirerek bu ünvanı elinden aldı. İki altcoin listede yan yana duruyor. Bu arada FTT, en büyük 1.000 ETH balinasının cüzdanlarında dolar değerine göre en büyük token olmaya devam ediyor.

WhaleStats ayrıca balinaların büyük miktarlarda LINK ve MATIC satın aldığını gösteren birkaç tweet yayınladı. Son yirmi dört saat içinde, 140, 141 ve 4 numaralı ETH balinaları tarafından toplam 386.464 LINK satın alındı.

En büyük dördüncü balina en büyük LINK alımını gerçekleştirdi. Bu balina, 3 milyon 909 bin dolara denk gelen 199.999 LINK satın aldı. Balinaların toplam LINK alımı ise 7.327.414 dolara tekabül ediyor.

Balinalar büyük MATIC zulaları alıyor ve hareket ettiriyor

158. sıradaki ETH balinası, 3.523.700 dolara eşdeğer 2.110.000 MATIC altcoin satın aldı. Whale Alert, balinaların büyük MATIC işlemlerini de tespit etti. Buna göre, Binance’den Gemini’ye 5.824.010 MATIC (9.934.626 dolar) taşındı. Ayrıca, 5.225.344 MATIC (9.987.588 dolar) Binance’den Bitfinex’e kaydırıldı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin