Balinalar bu altcoin'e akın etti! Hızlı bir ralli gelebilir mi?
Balinalar bu altcoin'e akın etti! Hızlı bir ralli gelebilir mi?

Balinalar bu altcoin’e akın etti! Hızlı bir ralli gelebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) balinaları ve köpek balıklarının aktivitesi, bu hafta 1 dolara yükseliş koşusu için önemli ölçüde arttı. Balinalar ve köpek balıkları, yaklaşmakta olan Vasil Hard Fork öncesi yaklaşık 138 milyon dolar ADA biriktirdi.

Cardano ralliye hazır mı?

Temmuz sonu için planlanan Vasil güncellemesindeki gecikmeye rağmen, Cardano (ADA) fiyatı ivme kazanmaya devam etti.

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Vasil Hard Fork’unda daha fazla gecikme olmayacağına dair söz verdi. Geçen hafta, IOG’nin teknik müdürü Kevin Hammond, sorunsuz bir dağıtım sürecini garanti etmek için daha fazla testin önemini de belirtti. Charles Hoskinson ve topluluktan gelen destek, fiyatı 0,50 dolar seviyesinin üzerinde tuttu.

Santiment’e göre, Cardano Arz Dağılımı metriği, geçen hafta balina ve köpek balığı aktivitesinin arttığını gösteriyor. 27 Temmuz’dan bu yana balinalar Cardano’nun mevcut arzının %0,46’sını ekledi. Bununla birlikte, birikim Ağustos ayında devam ederse, büyük bir ralli fiyatı 1 dolara kadar itebilir.

Cardano (ADA) Accumulation by Whales and Sharks

Cardano balina adresleri, Haziran ayı ortasındaki yerel fiyat zirvesinden sonraki 8 gün içinde ADA’da yaklaşık 138 milyon dolar biriktirdi. Bu şimdilik sadece hafif bir birikim, ancak bu eğilim Ağustos ayı boyunca devam ederse ilginçleşebilir.”

Cardano’nun Vasil güncellemesi, Cardano blok zincirinde artan verim ve akıllı sözleşmelerin ve merkezi olmayan uygulamaların geliştirilmesiyle güvenlik, istikrar ve ölçeklenebilirliğe odaklanmayı vaat ediyor.

Vasil Hard Fork’a ilişkin artan iyimserlikle birlikte, ADA’ya sahip toplam cüzdan sayısı 3.5 milyonu aştı. Kripto piyasası çöküşüne rağmen bu yıl 1 milyondan fazla cüzdan eklendi. Ayrıca Cardano ağında dağıtılan akıllı sözleşmelerin sayısı ilk kez 3000’i aştı.

Üstelik Cardano’nun zincir içi işlemleri Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Algorand’dan daha yüksektir. 0,550 dolar direnç seviyesinin üzerinde bir hareket, Cardano (ADA) fiyatında büyük bir ralliyi işaret ediyor.

Cardano için artan destek

Bu haftanın başlarında, İsviçre merkezli Sygnum Bank, Cardano (ADA) için stake hizmetini başlattığını duyurdu. Dünyanın ilk dijital varlık bankasının müşterileri artık kurumsal düzeyde platformu kullanarak ADA’yı stake edebilir ve stake ödülleri alabilir. Sygnum Bank halihazırda Ethereum ve Tezos üzerinde stake yapma imkanı sunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin