Balinalar düşüşe rağmen bu altcoin'den vazgeçmiyor!
Balinalar düşüşe rağmen bu altcoin'den vazgeçmiyor!

Balinalar düşüşe rağmen bu altcoin’den vazgeçmiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun ana şirketi IOHK, Cardano ekosisteminde son 10 günde kaydedilen ilerlemeyi anlatıyor. Altcoin fiyatı, 18 Ocak’ta ulaşılan 1,64 dolardan düştükten sonra 1 dolar civarında dalgalanıyor.

https://twitter.com/InputOutputHK/status/1488131603691884550

Bir dizi tweet’te IOHK, Cardano üzerine inşa edilen projelerden haberler ve duyurular hakkında bir güncelleme yaptı. Güncelleme, Atomic swap, ADAX Pro, MinSwap DEX, Muesliswap, Flint wallet ve önceki hafta önemli kilometre taşlarına ulaşan diğerleri etrafında sınırlar. Cardano tabanlı bir NFT oyun motorunun piyasaya sürülmesi de önceki haftanın önemli bir olayıydı.

Cardano’nun SundaeSwap DEX’i, yakın tarihli bir sürümde belirtildiği gibi, 71.69 milyon dolar TVL ve borsada 300’den fazla aktif işlem havuzu kaydettiği ilk işlem haftasını da kutladı.

Balinalar biriktirmeye devam ediyor

Cardano’nun yerel varlığı olan ADA, son 24 saatte %3,16’nın üzerinde düşüş yaşadı. Yayınlandığı tarihte altcoin, Eylül 2021’de ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,10 dolardan %66,96 düşüşle 1,02 dolardan işlem görüyordu. Aynı şekilde Cardano da devam eden piyasa belirsizliğine karşı Bitcoin’in kayıplarını takip ediyor gibi görünüyor. Bitcoin ise, mevcut fiyatlarla tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 dolardan %45,89 düştü.

IntoTheBlock

Fiyat hareketindeki durgunluğa rağmen, Cardano balinaları düşüşte birikiyor gibi görünüyor. Cardano balinaları, piyasadaki büyük fiyat düşüşünün 17 Ocak’ta başlamasından bu yana aktif olarak birikiyor. Büyük balinalar, favori altcoinlerini biriktirmek için düşüş veya makro konsolidasyon dönemlerinden yararlanıyor.

Santiment’ten elde edilen zincir üstü veriler, 10.000 ila 1 milyon ADA tutan büyük Cardano adreslerinin konumlarını %113 artırdığını veya 53.6 milyon dolarlık altcoin biriktirerek varlıklarını iki katından fazla artırdığını gösteriyor. Elde edilen verilere göre Cardano, aktif kullanıcılar arttıkça net ağ büyüme sinyallerinde olumlu bir artışa sahip.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin