Sessizce büyüyen BabyDoge, yeni bir rekor daha kırdı
Sessizce büyüyen BabyDoge, yeni bir rekor daha kırdı

Sessizce büyüyen BabyDoge, yeni bir rekor daha kırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Topluluğu büyümeye devam ediyor, cüzdanlarında BabyDoge tutanların sayısı 1.205 milyonun üzerinde bir rekora ulaştı. BabyDoge topluluğu şu anda tam olarak 1.205.517 yatırımcıya ulaştı.

BabyDoge sahiplerinin sayısı yeni rekor kırdı

Bu, 5 gün içinde BabyDoge tutanların sayısının iki katına çıktığı anlamına geliyor. 7 Ocak’ta, bu şaka kripto parasını elinde tutan kullanıcı sayısı 700.000 kişiyi aştı.

WhaleStats’ın yakın tarihli bir tweetine göre, bu sahiplerden bazıları en büyük 1000 BNB balinası. Bu insanlar bir katrilyondan fazla BabyDoge tokeni tutuyor: 3.921.073 $ değerinde 1.021.210.347.125.265 adet BabyDoge

İki gün önce BabyDoge’un Binance Akıllı Zincir balinaları için en sık işlem gören token olarak ETH’yi geçmişti. Bu, aynı zamanda şaka kripto parasının bu durumda ETH’yi ilk kez geçmesi de değildi.

WhaleStats verilerine göre Ethereum şimdiye kadar bu pozisyonu değiştirmeyi başardı.

BabyDoge’nin rakibi Floki ne durumda?

BabyDoge ile karşılaştırıldığında, başka bir popüler şaka kripto para birimi olan Floki Inu‘yu (FLOKI) elinde tutan yatırımcı sayısı 340.029’dur.

Elon Musk’ın Floki adlı Shiba Inu yavrusundan esinlenilen bu köpek temalı diğer kripto para, en iyi 1000 BNB balinasından bazıları tarafından da tutuluyor. Bu büyük kripto yatırımcıları, cüzdanlarında 65.963.391.502 FLOKI depoluyor. Bu kripto miktarı, şu an yaklaşık 4.492.130 dolar değerinde.

FLOKI, ABD dışındaki diğer borsaların aksine, ABD kullanıcıları ile çalışan popüler Hint borsası Giottus tarafından kısa süre önce listelendi.

Giottus dışında Floki Inu, yakın zamanda Bitrue ve BitGlobal borsaları tarafından listelendi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin