featured

AXS, dip seviyesini bulmuş görünüyor! Satın almak için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Axie Infinity (AXS), zamanlama ve yön açısından Bitcoin’in fiyat hareketi grafiklerde oldukça yakından takip ediyor. Ancak AXS, Bitcoin’e kıyasla daha volatil hareket etti.

Görünüşe göre Axie Infinity’nin bir sonraki hareketi Bitcoin tarafından belirlenecek. BTC için 42,000 dolar seviyesi ve AXS için 50 dolar seviyesi, boğaların destek noktasına çevirmeyi en çok istedikleri seviyeler. NVT oranına dayalı olarak AXS’nin değerinin düşük olduğunu gösteren bazı göstergeler var. Ancak bu düşüş trendinin tersine çevrilmesinde etkili rol oynayabilecek mi?

AXS 1 saatlik fiyat grafiği analizi

Geçtiğimiz hafta altcoin’in fiyatı, %27,2 Fibonacci seviyesi olan ve psikolojik olarak önemli bir seviye olan 50 dolarda bulunan destek noktasının altına düştü.

Son birkaç gündür ise fiyat kısa bir aralık içerisinde yatay olarak hareket ediyordu. Dolayısıyla AXS, dip seviyesine ulaşmış olabilir. Mart ayının başlarında fiyat, 45 dolar seviyesinde destek noktası buldu. Daha sonra ise 70 dolara doğru bir yükseliş hareketi başlatmadan önce konsolide oldu.

AXS grafik

Yeterli sayıda talep devreye girebilirse, benzer bir senaryo ortaya çıkabilir. Grafiklere yakından bakınca, son iki ayın tamamında AXS’nin 45 dolar ila 72 dolar arasında işlem gördüğü görülüyor. Bu nedenle, AXS token’ını en düşük aralıkta satın almak önümüzdeki haftalarda kâr ettirebilir.

Altcoin için teknik göstergeler

Saatlik zaman dilimi boğalar için pek cesaret verici değildi. Piyasa katılımcıları hızlı bir toparlanma yerine bir aralığın oluştuğuna tanık oluyor. Teknik göstergelerden RSI, bir yönde güçlü momentum eksikliğini göstermek için önceki gün 40 ile 60 endeksleri arasında dalgalandı.

OBV son on gündür düşüş trendinde. Ancak son birkaç gündür yatay olarak hareket etti. Bu hareket, aynı zamanda fiyatın da hareketini yansıttı. Alıcıların, satış hacminin güçlendiğini gösterebileceğinden dolayı OBV’nin bu seviyenin altına düşmesine karşı dikkatli olmaları gerekir.

Sonuç olarak

İki ayın en düşük seviyesinden bir AXS alımının dikkatli bir şekilde yönetilmesi gerekir. Kısa vadedli yatırımcılar 50 ile 55 dolar seviyeleri arasında piyasaya giriş yapabilirler. Öte yandan uzun vadeli yatırımcılar ise 43 dolar ile 50 dolar seviyelerini bekleyebilirler.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin