Avukatlar, SEC-Ripple davasının sonuçlanabileceği tarihe işaret etti, XRP’de son durum ne?

Avukatlar, SEC-Ripple davasının sonuçlanabileceği tarihe işaret etti, XRP’de son durum ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple topluluğundan avukat Jeremy Hogan, SEC’in ödeme devine karşı açtığı davanın Nisan 2022’ye kadar sonuçlanabileceğine inanıyor. Bu, Ripple fiyatı için bir yükseliş trendini tetikleyebilir.

SEC ve Ripple davası yakında sona erebilir

XRP projesini savunan ve ABD hukuk danışmanı olan Hogan, davanın yakında sona erebileceğine inanıyor. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse da Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) davasının Nisan 2022’de kapanabileceğinden umutlu.

Ripple CEO’su bir CNBC röportajında ​​konuştu ve kullanıcıları küresel ödeme firmasının 2021’de kaydettiği ilerleme hakkında bilgilendirdi. Garlinghouse şunları söyledi:

“Yavaş ilerleyen bir yargı sürecine rağmen oldukça iyi bir ilerleme görüyoruz.”

Yargıç Sarah Netburn, Temmuz 2021’de eski SEC yetkilisi William Hinman’ın ifadesine izin vermişti. Taraftarlar, mahkeme kararlarının şu ana kadar Ripple lehine ilerlediğine inanıyor. SEC ve Ripple davasında bilir kişi tespitinin 14 Ocak 2022’de yapılması planlanıyor.

Bir kripto analisti @Bitboy_Crypto, SEC ve Ripple davası sona ererken altcoin fiyatında bir artış öngördü.

YouTube kanalı CoinsKid’deki analistler, Ripple fiyatı konusunda iyimser. Analistler, altcoin’in yükseliş trendinin devam etmesini bekliyor ve teknik analizlerine göre 27 dolarlık bir hedef belirlediler.

XRP’de son durum

XRP/USDT, yılın son günü 0,8 dolar desteği savunulduktan sonra kripto parada kısa vadede bir yükseliş görüldü. Düşük hacimli işlemler XRP’nin 0,85 dolara kadar yükselmesini sağladı.

Bugün yeniden düşüş ivmesine giren XRP/USDT, 0,83 dolar seviyesindeki pivot seviyesini üzerinde işlem görüyor.

XRP için 0,85 dolar günün en önemli direnç seviyesi olarak duruyor. Kırılması durumunda 0,93 dolara kadar bir yükseliş gelebilir (Fib 0,618). 0,90 dolar bandı, XRP için tamam mı devam mı noktası olarak görülebilir. Yukarı trend devam ederse XRP’nin kısa vadede 1,05 – 1,15 dolar bandına ulaşabileceğini görebiliriz.

XRP için gün kapanışı 0,85 dolar altında gelirse bu sefer 0,8 ana destek seviyesi gündeme gelecek olup aşağı yönlü kırılması durumunda 0,6 – 0,7 bandına bir geri çekilme görülebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin