featured

AVAX için yükseliş yolu açıldı! Önümüzdeki hafta nasıl bir performans gösterecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX, 7 gün içinde yaklaşık %10’luk bir artış kaydederek piyasanın en iyilerini geride bıraktı. Fiyat yükselirken, ağda birkaç ilginç gelişme oldu.  Bunların hepsi altcoin’in yükseliş trendinde rol oynamış olabilir.

Örneğin, Ağustos 2022’de Avalanche ağında 45 milyon işlem yapıldı. Bu oldukça yüksek bir değer.

AVAX

AVAX’ın günlük grafiğine bir bakış atıldığında, altcoin için daha iyi günlerin yakın olduğu söylenebilir. Bununla birlikte birkaç teknik gösterge ise karanlık günlerin de önümüzde olabileceğini gösterdi.

Bu yazının yazıldığı sırada AVAX, 6,038,697,780 dolarlık piyasa değeri ile 20,44 dolar civarında işlem görüyor.

AVAX tarafından yapılan çalışmalar

Geçen hafta, AVAX’ın C-Chain’in Günlük Gaz Kullanımı 461,891,881,112 ile ATH’ye ulaştı. Bu, platformdaki daha fazla kullanıcının varlığını yansıttığı için olumlu bir gösterge. Gaz kullanımındaki bu büyük artışa en büyük katkının DFK Zinciri olduğu ortaya çıktı.

Ayrıca, Avalanche’ın TVL Weekly Dashboard’unun gösterdiği gibi, tüm ekosistem birkaç yeni ortaklık ve entegrasyonla büyük ölçüde ilerliyor. Örneğin Bubblemap, kullanıcılarına daha iyi bir Web3 deneyimi sağlamak için Avalanche ile ortaklık kurdu ve FTX Japan kısa süre önce web sitesinde AVAX’ı listeledi.

Tüm bu güncellemelerin ardından AVAX yukarı doğru bir ivme kazandı. İyi haber şu ki, bu hareket büyük bir hacimle desteklendi ve bu da daha fazla yükseliş trendi için destek görevi gördü.

Ancak AVAX’ın fiyatı grafiklerde yükselirken, geliştirme faaliyeti büyük ölçüde azaldı. Bu genel olarak, bir blockhain için iyi bir sinyal değildir. Geliştiricinin etkinliğinin yanı sıra, AVAX’ın sosyal hacmi de düştü. Bu da topluluğun token’a daha az ilgi gösterdiğini gösterdi.

Yakında bir artış olabilir mi?

Birkaç ölçüm daha fazla bir artışı desteklemese de gözde altcoin’in 4 saatlik grafiği, birkaç piyasa göstergesinin AVAX lehine olduğu için aksini önerdi. Göreceli Güç Endeksi (RSI), önümüzdeki günlerde bir fiyat artışına işaret ederek yukarı yönlü bir hareket olabileceğini gösteriyor.

Ayrıca, 20 günlük EMA 55 günlük EMA seviyesini geçtiği için bir yükseliş işareti de buradan geldi.

Ancak, CMF tarafsız bölgeye doğru düştü. Bu, bir düşüş işaretidir. MACD verileri yükselişe işaret etse de kırmızı çizgi hızla mavi çizgiye yaklaştığında durum değişebilir. Böylece fiyat artışı olasılığı daha da azalır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin